Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
leac-vindecator

Leacul părintelul Elefterie – rețeta pentru imunitate lăsată moștenire de părintele Elefterie

Părintele Elefterie a fost ctitorul sfântei mănăstiri Dervent din Constanța și se spune că avea darul vindecării. El îl iubea pe Dumnezeu și făcea adevărate minuni pentru credincioși, dar și pentru monahi.

Puțini știu că el a lăsat moștenire o mulțime de rețete de vindecare, cu efecte senzaționale asupra organismului. Unul dintre cele mai puternice leacul ale sale este cel pentru imunitate. Rezultatele acestui leac se văd chiar în primele două săptămâni de administrare. Leacul părintelelui Elefterie se face numai din ingrediente naturale cu proprietăți benefice pentru organism.

Cum se face leacul natural pentru imunitate al părintelui Elefterie.

Ingrediente:
4 g lăptişor de matcă
1 kg miere naturală de salcâm
300 g polen măcinat
150 g tinctură de propolis
200 ml ser fiziologic

Mod de preparare:
Ingredientele se amestecă bine într-un recipient de sticlă, cu o lingură de lemn. Amestecul se păstrează într-un borcanul, care se închide ermetic şi se păstrează la frigider. Acest leac se consumă dimineața pe stomacul gol și seara. Se pune o lingură în ceai sau se consumă câte o lingură pe zi, înainte de masă. Această cantitate ajunge pentru 30 de zile de tratament. Este important să respectați instrucțiunile de preparare și administrare pentru a obține cele mai bune rezultate.

Leacul natural al părintelui Elefterie este recomandat pentru următoarele afecțiuni:

  • Probleme imunitare: leacurile naturale cu lăptișor de matcă, polen și propolis sunt recomandate pentru îmbunătățirea imunității.
  • Infecții: leacurile naturale cu miere, polen și propolis au proprietăți antibacteriene, antivirale și antifungice, care pot ajuta la combaterea infecțiilor.
  • Afecțiuni respiratorii: leacurile naturale cu miere, lăptișor de matcă și propolis pot ajuta la ameliorarea simptomelor de răceală, gripă și astm.
  • Afecțiuni digestive: leacurile naturale cu miere, polen și propolis pot ajuta la îmbunătățirea digestiei și la combaterea diareei, constipației și a altor afecțiuni digestive.
  • Afecțiuni articulare: leacurile naturale cu miere, polen și propolis pot ajuta la reducerea durerii și inflamației în cazul artritei și al altor afecțiuni articulare.

Leacul natural al părintelui Elefterie este considerat a fi sigur pentru majoritatea persoanelor. Cu toate acestea, este important să discutați cu medicul dumneavoastră înainte de a începe orice tratament naturist, mai ales dacă aveți afecțiuni medicale preexistente.

loading...

Add comment