Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
leac-vindecator

Leacul părintelul Elefterie – rețeta pentru imunitate lăsată moștenire de părintele Elefterie

Părintele Elefterie a fost ctitorul sfântei mănăstiri Dervent din Constanța și se spune că avea darul vindecării. El îl iubea pe Dumnezeu și făcea adevărate minuni pentru credincioși, dar și pentru monahi.

Puțini știu că el a lăsat moștenire o mulțime de rețete de vindecare, cu efecte senzaționale asupra organismului. Unul dintre cele mai puternice leacul ale sale este cel pentru imunitate. Rezultatele acestui leac se văd chiar în primele două săptămâni de administrare. Leacul părintelelui Elefterie se face numai din ingrediente naturale.

Cum se face leacul natural pentru imunitate al părintelui Elefterie.

Ingrediente:
4 g lăptişor de matcă
1 kg miere naturală de salcâm
300 g polen măcinat
150 g tinctură de propolis
200 ml ser fiziologic

Mod de preparare:
Ingredientele se amestecă bine într-un recipient de sticlă, cu o lingură de lemn. Amestecul se păstrează într-un borcanul, care se închide ermetic şi se păstrează la frigider. Acest leac se consumă dimineața pe stomacul gol și seara. Se pune o lingură în ceai sau se consumă ca atare. Această cantitate ajunge pentru 30 de zile de tratament.

Leacul părintelui Elefterie previne riscul apariției bolilor hepatice, renale și cardiovasculare

Lăptişorul de matcă şi mierea de salcâm ajută la diminuarea apariției bolilor cardiovasculare, hepatice și renale, și stimulează sistemul imunitar. Primele efecte vizibile apar după primele 2-3 săptămâni de la începerea tratamentului. Tratamentul natural redă energia și diminuează totodată senzația de oboseală.

Sursa: www.viatasisanatate.com

loading...

Add comment