Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Îndepărtarea în mod natural a țesutului de grăsime(lipom) cu această rețetă simplă

Lipoamele sunt formațiuni benigne de țesut adipos care apar sub piele. Tratamentul lor poate implica de obicei îndepărtarea chirurgicală sau alte proceduri recomandate de către un medic specialist. Este important să consulți un medic sau un dermatolog pentru evaluarea și tratamentul adecvat al unui lipom.

Dar, potrivit unul articol scris de dorcudor.ro se presupune că un amestec format din părți egale de miere și făină aplicat pe lipom ar putea ajuta la îndepărtarea lui.După aplicare se pune un plasture deasupra și se lasă timp de 36 de ore.Amestecul se folosește de 5 ori consecutiv.După această perioada ar trebui observată o îmbunătățire, o mică dizolvare a țesutului adipos.

Dacă acest remediu nu dă rezultate, puteți apela cu încredere la un medic specialist pentru tratament adecvat.Deși unele remedii naturiste funcționaeză la unele persoane și la altele nu, ste esențial să fii precaut și să te bazezi pe sfaturile medicale verificate și pe cercetările științifice atunci când vine vorba de sănătatea ta.

În unele cazuri auto-tratamentul sau folosirea unor metode neconfirmate ar putea agrava problema sau ar putea întârzia accesul la tratamentul adecvat și necesar.

loading...

Add comment