Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Mierea de dovleac regenerează ficatul și tratează bolile cardiace

Mierea de dovleac este un remediu naturist care este foarte recomandat pentru sănătatea ficatului, inimii și a plămânilor.

Se știe faptul că mierea ajută extrem de mult la regenerarea celulei hepatice, însă mierea de dovleac este benefică pentru sănătatea ficatului, datorită conținutului său de vitamine ale complexului B și al acizilor grași nesaturați.

Avem nevoie de urmatoarele ingrediente: 2 kg. de miere cât mai naturală, 1 dovleac de plăcintă mediu, în jurul a 4 kg.

Preparare: Vom spăla dovleacul, apoi îi vom decupa un capac în zona codiței, pe care îl vom pune deoparte. Cu ajutorul unei linguri din lemn, vom scobi dovleacul în interior scoțându-i semințele, după care vom turna mierea. Fixăm capacul pe care-l vom fixa cu scoci pentru a preveni intrarea aerului în interiorul său, deoarece poate altera mierea. Luăm dovleacul și îl așezăm într-un lighean unde îl vom lăsa timp de 10 zile la macerat, la temperatura camerei, la loc întunecos. În tot acest timp, dovleacul va lăsa suc, pe care-l vom colecta în borcan. După cele 10 zile, vom curăța dovleacul de coajă, și ce rămâne, adică miezul și mierea le vom da prin blender, adăugând și sucul colectat. Vom obține „mierea de dovleac” pe care o vom depozita în borcane păstrate în cămară.

ADMINISTRARE

Vom consuma 1 lingură de miere, de două ori pe zi, cu 30 de minute înaintea micului dejun și a cinei. Cura va dura timp de o lună și astfel vom trata afecțiunile cardiovasculare, hepatice și chiar a edemului pulmonar.

Sursa: https://mancare-pentru-tine.ro/2020/11/22/mierea-de-dovleac-regenereaza-ficatul-si-trateaza-bolile-cardiace/

loading...

Add comment