Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

5 semne de avertizare ca nu aveti suficient oxigen in sange

Corpurile noastre au nevoie de oxigen pentru a supraviețui, nu numai pentru a ne menține respirația, ci pentru a circula oxigen prin sângele nostru, care apoi circulă oxigen către toate organele noastre vitale, celulele noastre și țesutul din corpul nostru.

Când sângele nostru nu are suficient oxigen, se numește hipoxemie.Indiferent dacă un nivel scăzut de oxigen din sânge cauzează sau nu probleme grave, există încă modalități de a spune când sângele dvs. nu obține nivelul necesar de oxigen.

Aceste cinci semne sunt indicatorii principali care vă avertizează că nu aveti suficient oxigen in sange.
1.Amețeală și slăbiciune.
Un semn frecvent al nivelului scazut de oxigen din sange este slabiciunea sau ametelile. Probabil ca ai simtit ceva asemanator cand te-ai ridicat brusc. Si persoanele carora le lipseste oxigenul in sange constata adesea ca acest lucru se intampla zilnic, la orice nivel de activitate.

2.Oboseală și epuizare.
Oboseala cronică este un semn semnificativ că corpul tău nu primește oxigenul de care are nevoie în sânge. Există diferite tipuri de senzație de oboseală, dar oboseala asociată cu hipoxemia este cronică și nesfârșită.Oamenii declară adesea că se simt epuizați la jumătatea zilei și niciun somn nu pare să ajute. A obosi mai repede decât alții sau mai repede decât obișnuiai este, de asemenea, un semn că sângele tău nu primește suficient oxigen.

3.Tahicardie.
Sentimentele de anxietate sunt adesea clasificate de o inimă care bate rapid. Acest simptom înseamnă că inima ta lucrează din greu pentru a duce oxigenul în toate locurile de care are nevoie pentru a intra în corpul tău, deoarece nu este suficient.

Să presupunem că nu ai mai experimentat niciodată simptome de anxietate și corpul tău a început să prezinte o inimă care curge fără alte simptome de anxietate. În acest caz, s-ar putea datora unui nivel scăzut de oxigen în sânge.

4.Dificultăți de respirație.
Desigur, lipsa de oxigen înseamnă că vei avea probleme cu respirația. Atunci când aveți dificultăți de respirație și de a trage oxigen, veți avea probleme cu introducerea suficientului oxigen în sânge ca urmare.Persoanele cărora le lipsește oxigen în sânge raportează, de asemenea, că le lipsește respirația, indiferent dacă desfășoară sau nu o activitate intensă.

5.Cefalee si lipsa de coordonare.
De la sine, durerile de cap nu sunt un semn îngrijorător al lipsei de oxigen din sânge. Dar asociate cu confuzie, amețeli și o lipsă de coordonare, durerile de cap pot fi un semn că corpul tău nu primește cantitatea de oxigen de care are nevoie.

Atunci când sângele nu are oxigen, poate fi dificil să vă concentrați și să vă coordonați corpul, ducând la dureri de cap și confuzie.Fără suficient oxigen în plămâni, organele nu pot funcționa corect. Lipsa de oxigen din sânge poate cauza îngrijorare, deoarece de multe ori precipită sau provine din alte boli. Dacă aveți oricare dintre aceste simptome, consultați medicul de familie pentru a primi un diagnostic.

loading...