Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

În școlile din Spania a fost introdusă o nouă disciplină − „Respectul față de animale”.

Animalele trebuie respectate deoarece și ele sunt ființe exact ca și noi, care merită dragoste, compasiune, toleranță. Acest principiu ar trebui să fie o valoare în lumea întreagă.

„Respectul față de animale”, este o nouă disciplină introdusă în programul școlar în Spania și are drept scop de a educa și a cultiva copiilor dragostea față de animale și de a-i învăța să respecte emoțiile animalelor.

Elevii din școlile din Aragón, comunitate autonomă din nord-estul Spaniei, vor învăța ce înseamnă respectul față de necuvântătoare. Noua disciplină a fost implementată în cadrul programului ʺMundo Animal.ʺ

Departamentul pentru Educație, Cultură și Sport al Guvernului din Aragón promovează și susține această idee pentru a învăța copiii să respecte alte ființe vii care îi înconjoară.

Elevii ar trebui să studieze diverse domenii legate de animale în funcție de vârsta lor. Elevii din clasele primare vor învăța „fauna urbană în mediul școlar”, apoi vor învăța sentimentele animalelor și viața acestora.

În plus, „animalele urbane” este supusă celui mai crud tratament din partea oamenilor.

Ministerul Educației a asigurat că nu se vor organiza dezbateri în ceea ce privește tratamentul dur al taurilor, și nici nu vor aborda subiecte privind vânătoarea sau pescuitul. Ei speră să insufle copiilor ideea că trebuie să respecte frații lor mai mici, cu care aceștia interacționează în fiecare zi.

Ei au explicat, de asemenea, că ideea principală este grija față de animale și tratamentul responsabil al acestora. De asemenea, cultivă copiilor sentimentul de empatie față de necuvântătoare și îi învață să respecte drepturile animalelor.
Sursa: iubescanimalele.net

loading...

Add comment