Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Cum să-ți detoxifici colonul în mod natural, fără să mai mergi la medic.

Suferați în mod regulat de constipație sau mișcări neregulate ale intestinului? Ei bine, cercetările sugerează că tot mai multe persoane sunt victime ale constipației cronice, care este o afecțiune periculoasă. Astfel de boli digestive duc la acumularea deșeurilor pe pereții colonului.

Colonul îndeplinește multe funcții esențiale; nu ajută doar la eliminarea scaunului, ci și extrage sarea și apa din deșeuri înainte de a le excreta, menține pH-ul și luptă împotriva bacteriilor dăunătoare. Funcționarea necorespunzătoare a colonului poate provoca implicații grave asupra sănătății, cum ar fi alergii cutanate, calculii vezicii biliare, boli de inimă, etc. Mulți au descoperit că efectuarea unei curățări a colonului este o prevenire ușoară pentru a evita problemele colonului în viitor.

Remedii ușoare și rapide pe care le puteți face pentru a vă detoxifia colonul în mod natural.
Legume verzi.
Legumele verzi precum spanacul, varza, varza de Bruxelles, sparanghelul, verdeața, prazul, mazărea sunt toate bogate în clorofilă, care ajută la curățarea tractului intestinal și, prin urmare, calmează colonul. De asemenea, ajută la detoxifierea ficatului și protejează organismul de toxinele din mediu. Puteți fierbe sau aburi legumele, adăugați-le în supe sau sotate ușor cu puțin unt sau ulei de măsline.

Ghimbir.
Ghimbirul are proprietăți antiseptice și este benefic deoarece stimulează digestia. Poate fi adăugat la orice suc sau poate fi consumat direct. Adăugați o linguriță de suc de ghimbir și miere, amestecați-o într-o cană cu apă caldă. Acest amestec poate fi consumat de două ori pe zi. De asemenea, puteți face un smoothie folosind: 1 lingură de ghimbir decojit, 1 măr feliat, o cană de spanac crud și un morcov răzălit.Amestecați toate aceste ingrediente în blender cu 1 cană de apă și smoothie-ul dvs. este gata. Se bea o dată pe zi pentru a asigura buna funcționare a tractului intestinal.

Suc de măr și lămâie.
Merele și lămâile sunt ambele bogate în substanțe nutritive care îmbunătățesc acțiunea digestivă, cum ar fi vitaminele C & A, antioxidanții și fibrele. Puteți face sucuri delicioase din aceste fructe.

Oțet de mere.
Oțetul de mere nefiltrat ajută la eliminarea deșeurilor din corpul nostru, păstrând în același timp bacteriile utile. Poate fi luat împreună cu miere pentru a curăța colonul și a restabili sistemul digestiv.Se amestecă oțet de mere crud și miere în cantități egale (2 linguri). Se amestecă într-o cană de apă și se bea o dată pe zi. Nu numai că va elimina toxinele, dar are și alte beneficii, cum ar fi prevenirea diabetului și scăderea colesterolului rău.

Sare de mare și apă.
Apa joacă un rol semnificativ în detoxifierea corpurilor noastre. Când colonul este deshidratat, este mai ușor ca toxinele să se lipească în interior și să formeze o acumulare. Trebuie să consumați cel puțin 2-2,5 litri de apă în fiecare zi pentru a asigura o funcționare optimă a colonului.Adăugați o linguriță de sare de mare la jumătate de litru de apă și beți-o pe stomacul gol dimineața.Consumul de amestec încurajează mișcarea intestinului și îmbunătățește sănătatea digestivă.

Semințe de Chia și In.
Ambele semințe sunt superalimente bogate în fibre. De asemenea, conțin acizi grași Omega 3 care reduc inflamația în colon și elimină toxinele acumulate. Puteți adăuga o linguriță de semințe în apă și puteți bea amestecul, puteți face o budincă sau le puteți presara peste salate.Înmuiați o lingură de semințe de chia într-o ceașcă de apă timp de 5 până la 10 minute, astfel încât fibra să își poată îndeplini funcția optimă prin absorbția apei.Se amestecă semințele în aproximativ 1 cană de iaurt.Consumați acest amestec de 4 ori pe zi timp de aproximativ 4 săptămâni pentru a curăța tractul intestinal.

Efectuarea unei curățări a colonului este vitală, deoarece nu numai că elimină bacteriile și îmbunătățește digestia, ci promovează și pierderea în greutate și previne diferite boli.

loading...

Add comment