Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

10 sfaturi rapide pentru a pierde în greutate

Majoritatea dintre noi vor să fie supli și în formă, dar numeroasele diete pe care le-am încercat sunt o tortură și efectul lor dispare foarte repede după ce ne întoarcem la dieta obișnuită. În plus, cu ritmul vieții noastre și cu rutină la muncă, nu ne putem gândi la exerciții fizice. Noi am făcut unele cercetări și vă vom prezenta câteva sfaturi care vă vor ajuta să aruncați câteva kilograme fără efort, fără diete și fără exerciții. Iată care sunt acestea!

1. Nu uita să bei apă.


Apa este vitală. Dar probabil că niciodată nu v-ați gândit cât de utilă poate fi pentru metabolismul dvs. dacă o beți la momentul potrivit. Cel mai bine este să beți 1-2 pahare de apă cu 30 de minute înainte de fiecare masă. În acest fel, procesele metabolice vor avea un început proaspăt, iar stomacul dvs. va fi parțial umplut, ajutându-vă să mâncați mai puțin. Acest regim de hidratare vă va împiedica să faceți raidul la frigider.

2. Mănâncă cât de încet poți.


Asigurați-vă un mic ritual . Chiar nu-ți va lua prea mult timp. Stați la masă, nu vă grăbiți, nu încercați să faceți mai multe lucruri deodată, nu vă gândiți la probleme, nu vă uitați la televizor și nu vorbiți la telefon. Numai tu și alimentele tale. Fiți atenți la ceea ce mâncați și la modul în care faceți acest lucru. Acest lucru vă va ajuta să vă gustați mâncarea mai clar și să mâncați mult mai puțin. Mănâncă cât de încet poți.

3. Dormi destul.


Nu glumim. Acum aveți scuza perfectă să rămâneți în pat mai mult timp, deoarece face parte din dieta dumneavoastră. Dacă dormi, nu mănânci . În plus, un somn bun noaptea, are un impact bun asupra metabolismului și asupra nivelului corect al hormonilor care vă ajută să rămâneți în formă. Și chiar dacă nu faci nimic în timp ce dormi, corpul tău arde între 50 și 100 de calorii pe oră.

4. Dormi la o temperatură scăzută.


Tot ce trebuie să faceți aici este să vă dezactivați termostatul sau să deschideți fereastra. Cercetările de la Institutul Național de Sănătate spun că somnul cu o temperatură de 19 ° C (66 ° F) ajută organismul să scape de calorii , deoarece arde grăsimi pentru a-și menține temperatura.

5. Adaugă în dieta zilnică alimente care ard grăsimea.


Nu trebuie să renunți la mâncarea obișnuită. Diversifică doar meniul cu somon, ouă, nuci, ulei de măsline, ardei grași și ceai verde. Acestea vor ajuta la stimularea metabolismului și arderea grăsimilor mai eficient. Și chiar mirosurile de citrice sau menta pot reduce pofta ta , așa că nu le neglija.

6. Uitați de interdincții.


Dacă doriți să mâncați o prăjitură sau o ciocolată , faceți-o. Mâncați doar una în loc de 3 sau 5 și mâncați-o dimineața pentru a avea timp suficient pentru a arde toate acele calorii în timpul zilei. Interdicțiile stricte nu sunt bune, deoarece provoacă stres și, ca rezultat, un nivel mai ridicat al hormonilor răi. În afară de asta, te vei învinovăți dacă nu le respecți.

7. Periați-vă dinții după fiecare masă.


Suntem siguri că deja o faceți cel puțin de două ori pe zi, deci nu va fi greu pentru dumneavoastră. Faceți-vă un obicei să vă spălați dinții după fiecare masă. Acest lucru vă va împiedica să mâncați ceva după. În primul rând, pentru că mâncarea nu are un gust foarte delicios atunci când aveți gust de mentol în gură . În al doilea rând, pentru că suntem prea leneși să ne spălăm dinții de mai multe ori după fiecare masă, nu?

8. Râzi.


Pun pariu că vă plac comediile! Potrivit unui studiu publicat în Jurnalul Internațional al Obezității , atunci când râdem, face ca mușchii abdominali să funcționeze. Deci, care este emisiunea ta preferată de comedie? Porniți-o și începeți să „exersați”.

9. Folosiți comprese fierbinți.


Iată o metodă care vă ajută să pierdeți greutatea în timp ce vă uitați la televizor sau citiți o carte. Încălzirea te face să transpirați, astfel scapi de lichid inutil în corpul tău . Utilizați comprese fierbinți dacă doriți să influențeze dimensiunile anumitor părți ale corpului. Printre cele mai populare sunt comprimatele de sare sau ghimbir . Pentru a mări efectul și pentru a menține compresa fierbinte mai mult timp, puteți folosi un uscător de păr.

10. Invinge-ți poftele cu mici gustări.


Pentru a evita să vă gândiți prea mult la dimensiunea porțiunii, luați o porție mai mică și mâncați numai cantitatea de alimente pe care o poate deține.Mâncați mai lent, ceea ce vă va ajuta să vă simțiți plini cu o cantitate mai mică de alimente.

loading...

Add comment