Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Îndepărtarea naturală a negilor, verugilor, alunițelor, papiloamelor – Remediu rapid și eficient

Negii, verugile și alunițelor sunt o problemă destul de frecventă a pielii. Ele se dezvoltă din mai multe motive și pot fi inofensive. Din fericire, puteți să scăpați cu ușurință de ele în mod natural. Iată cum putem scăpa de fiecare în parte.

Negi
În general, negii sunt cauzați de virusul papilomului uman sau de HPV. Există 100 de tipuri diferite de veruci care influențează oamenii și sunt relativ ușor de îndepărtat. Tot ce trebuie sa faci este sa dai negii cu otet de mere si sa te acoperi cu un bandaj.
Înlocuiți bandajul de două ori pe zi. Am auzit, de asemenea, că bandă adezivă funcționează bine. Doar lipiți un pic de bandă peste negi și lăsați-o un timp. După 6 zile, îl puteți înmuia în apă pentru o vreme și apoi frecați cu piatră ponce.

Alunițe
Alunițele nu sunt, în general, dăunătoare. Desigur, este important să cunoașteți semnele de cancer de piele. Cele mai multe sunt doar inofensive.Dar, pentru a fi siguri că nu dăunează îndepărtarea lor, puteți merge înainte la un medic dermatolog pentru a vă examina alunițele. Puteți scăpa de ele, prin zdrobirea usturoiului și aplicarea pe alunițe, apoi acoperirea cu un bandaj timp de cel puțin patru ore pe zi. După câteva zile, ar trebui să dispară.

Puncte negre
Într-adevăr cheia pentru a scăpa de puncte negre este să vă păstrați porii curați. Poți să-ți deschizi porii cu aburi înainte de spălare. Aplicați un astringent natural ca oțet de mere și apoi un hidratant ca uleiul de nucă de cocos.

Petele pielii
Sunt un mare fan al îmbătrânirii cu grație, dar uneori modificările pielii odată cu vârstă te pot face să te simți conștient de sine. Sunt cauzate de expunerea prea mare la soare. Din fericire, sucul de lamaie acționează ca un agent de înălbire a pielii, astfel încât aplicarea pe piele de câteva ori pe zi va lumina petele întunecate ale feței. Asigurați-vă că purtați o mulțime de protecție solară când vă expuneți la soare, odată cu trecerea vărstei.

loading...

Add comment