Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Curăță complet organismul într-un mod natural cu aceste 10 alimente

Majoritatea oamenilor trăiesc într-un ritm rapid, mereu în grabă, cu insuficient timp pentru a urma cu atenție o dietă sănătoasă.Drept urmare, ne umplem corpul cu alimente care provoacă mult rău și punem presiune asupra organelor noastre.Poate că nu simțim deocamdată, dar cu timpul acest lucru se va simți cu siguranță.Noi am făcut o listă cu alimente sănătoase pe care le puteți încorpora cu ușurință în dieta dvs. zilnică, care va detoxica în mod natural și vă va curăța corpul de toxinele la care suntem expuși zilnic.

1. Sucul de sfeclă.


Sfecla conține fier, calciu și un tip de antioxidant numit betaină, care este un pigment vegetal responsabil pentru culoarea roșie distinctivă. Betaina îmbunătățește structura și repara celulelor și regenerează celulele din ficatul nostru. Ficatul îți apără corpul de toate toxinele la care ești expus, astfel încât adăugarea unei legume naturale de detoxifiere va ajuta foarte mult.

2. Ceapa și usturoiul.


Ambele conțin flavonoide care ajută la producerea de glutation, unul dintre cei mai puternici antioxidanți ai ficatului . Acestea stimulează ficatul să producă enzime de detoxifiere care filtrează reziduurile toxice din sistemul digestiv. În plus, ei iau o parte din povară de pe acest organ muncitor și au proprietăți puternice antibacteriene, antiparazitare și de imunitate.

3. Verdețurile.


Acestea oferă tractului digestiv un impuls detoxifiant al clorofilei.Acest pigment vegetal este responsabil pentru consumul de lumină în procesul de fotosinteză, care creează energie. Dar pe lângă aceasta, are capacitatea de a se conecta cu toxinele și alți radicali liberi pentru a le transforma în materiale neutre. De asemenea, curăță metalele grele care se acumulează în corpul nostru.Clorofila are, de asemenea, proprietăți antiinflamatorii și alcalinizează organismul pentru a ajuta la scăparea de aciditatea lichidelor corporale.

4. Apă cu lămâie.


Citricele sunt minunate pentru sistemul dumneavoastră digestiv, deoarece sunt pline de vitamina C și sunt bogate în antioxidanți . Acest compus puternic activează enzimele hepatice pentru a ajuta la transformarea toxinelor într-o formă solubilă în apă și dă o lovitură intestinelor stagnante. Aceasta înseamnă că toată contaminarea poate fi spălată cu ușurință din corp.Bea acest amestec pe stomacul gol pentru a-ți crește nivelul de energie pentru zi și pentru a obține mișcări ale intestinului și o piele mai bună.

5. Semințe și nuci.


Un aport regulat de migdale vă va ajuta să scăpați de toate depozitele grase care se acumulează în jurul ficatului.Nucile conțin niveluri ridicate de arginină acidă, ceea ce ajută ficatul să detoxifice amoniacul. De asemenea, sunt foarte bune pentru a vă ajuta creierul să funcționeze mai bine.Semințele de in îți stimulează starea de spirit, suprimă pofta de mâncare și ajută la pierderea în greutate.Semințele de floarea-soarelui furnizează magneziu, un mineral care menține normal tensiunea arterială, ajută la menținerea unei bătăi inimii constante și stimulează lipoliza.

6. Iaurt.


Iaurtul este plin de probiotice și furnizează bacterii sănătoase pentru a fortifica flora naturală a tractului, ajutând digestia și stimulând răspunsurile imune ale organismului. Practic, iaurtul aduce bacterii bune în intestin pentru a începe digestia și pentru a vă ajuta să scăpați de toxine. Evitați iaurturile „fără grăsimi” sau „cu conținut scăzut de grăsimi”, deoarece conțin mult zahăr. Alegeți iaurturi cu culturi vii sau active.

7. Ceaiul de păpădie.


Păpădia ajută ficatul prin încordarea și filtrarea toxinelor și a deșeurilor din fluxul sanguin. Ceaiul verde este mult mai bogat în antioxidanți în comparație cu ceaiurile negre. Cofeina conținută în ceaiul verde conferă acestei băuturi energizante un efect diuretic, care ajută la ameliorarea balonării prin contracararea retenției de apă.

8. Ghimbir.


Ghimbirul este un ingredient obișnuit care diminuează balonarea, menține colonul funcționând corect și îl eliberează de deșeuri și toxine rele.Ghimbirul ajută și îmbunătățește producția de acid gastric, care, la rândul său, ucide paraziții și ne protejează corpul de infecții. De asemenea, face ca sucurile digestive să curgă, ceea ce ajută sistemul dvs. digestiv să fie mai eficient. Această rădăcină magică îți îmbunătățește metabolismul și susține funcțiile hepatice.

9. Morcovii.


Morcovii sunt bogati in glutation si sunt una dintre cele mai puternice legume detoxifiante . De asemenea, sunt la pachet cu beta-caroten și vitamina A. Morcovii au beneficii cardiovasculare mari și vă ajută să vă îmbunătățiți funcțiile imunitare generale.

10. Castraveții.


Castraveții primesc rareori atenția pe care o merită, deși sunt plini de beneficii. Un astfel de beneficiu este detoxifierea organismului, deoarece susțin tractul digestiv și curăță ficatul. Ne ajută să rămânem hidratați și sunt un aliment natural diuretic, ceea ce înseamnă că ajută organismul să producă mai multă urină pentru a spăla toxinele și deșeurile din sânge și intestine.Castraveții reduc, de asemenea, balonarea și retenția inconfortabilă de apă.

loading...

Add comment