Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Remediu naturist pentru rinichi de la psihoterapeutul Lidia Fecioru

Cunoscutul psihoterapeut Lidia Fecioru prezintă o reteță foarte ușor de preparat, care este foarte bună pentru tratarea rinichilor.Acest remediu recomandat de Lidia se presupune că elimină toxinele din rinichi în doar câteva zile.Tot ce avem nevoie sunt doar 2 kilograme de ceapă și 2 kilograme de zahăr.Este foarte ușor de preparat.Începem prin a fierbe ceapa împreună cu zahărul, la fel ca o dulceață, până când ajunge la o culoare mai gălbuie.Apoi se consumă din această dulceață câte o lingură cu 30 de minute înainte de fiecare masă.„În 4 zile încep să se sfărâme pietrele de la rinichi și să fie eliminate pe cale naturală”, a declarat Lidia Fecioru în cadrul emisiunii „Adevaruri ascunse” de pe postul de televiziune Antena 3.

Pietrele la rinichi sunt depozite dure formate din minerale și săruri care se formează în interiorul rinichilor.Pietrele la rinichi au multe cauze și pot afecta orice parte a tractului urinar – de la rinichi la vezică. Adesea, pietrele se formează atunci când urina devine concentrată, permițând mineralelor să cristalizeze și să se lipească împreună.Chiar si anumite proteine si compusi chimici pot duce la formarea pietrelor la rinichi.

Trecerea de pietre la rinichi poate fi destul de dureroasă.Corpul ne da semnale importante atunci cand calculii renali devin voluminosi, atunci cand acestia blocheaza trecerea normala a urinei in tractul urinar.În unele cazuri, dacă pietrele sunt depuse în tractul urinar, sunt asociate cu o infecție urinară sau cauzează complicații – poate fi necesară intervenția chirurgicală.Medicul dumneavoastră vă poate recomanda un tratament preventiv pentru a vă reduce riscul de apariție a calculilor renali recidiva dacă aveți un risc crescut de a le dezvolta din nou.Deși acest remediu naturist este foarte bun pentru rinichii dvs., în cazuri mai grave este nevoie de sfatul medicului.În funcție de situația dvs., este posibil să nu aveți nevoie de nimic altceva decât acest remediu cu ceapă și zahăr, depinde de deminesiunea pietrelor.

loading...

Add comment