Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Cele mai bune remedii naturale pentru a scăpa de durerile de spate

Durerea de spate este o problemă obișnuită, care poate interfera cu munca și viața personală a unei persoane. Din fericire, există multe remedii pentru a ajuta la ameliorarea durerii de spate.

Durerea inferioară a spatelui este o problemă larg răspândită, provocând o dizabilitate mai globală decât orice altă condiție. Pana la 80% dintre adulti vor avea dureri de spate cel putin o data in viata lor. Oamenii pot avea, de asemenea, dureri în alte zone ale spatelui, inclusiv în mijlocul și partea superioară a spatelui. Mușchii din spate și coloana susțin o mare parte din greutatea corpului. O persoană utilizează mușchii pentru mișcările de zi cu zi, inclusiv statul în picioare și mersul pe jos.

Medicamentele pentru durerile de spate, cum ar fi ibuprofenul sau acetaminofenul, pot ajuta la ameliorarea durerii. Pentru cei care doresc să încerce remedii acasă, unele dintre următoarele tratamente ar putea ajuta.

Exercițiile fizice

Poate fi dificil să te ridici și să te miști când durerea din spate lovește. Cu toate acestea, o plimbare scurtă, yoga , exerciții de apă sau altă activitate cu impact redus poate ajuta adesea la atenuarea durerilor de spate.O persoană poate lua în considerare, de asemenea, inițierea unui program de exerciții fizice zilnice, inclusiv formarea de forță și întindere, pentru a menține mușchii flexibili și puternici.Exercitiile regulate pot preveni episoadele viitoare ale durerii de spate.

Aplicați o cremă de ameliorare a durerii

O varietate de creme de relaxare a durerii, care pot oferi o ușurare a durerii de spate, sunt disponibile în farmacii și online .Cremele care conțin capsaicină, un compus găsit în ardeii iuți, pot, de asemenea, ajuta la ameliorarea durerii. Un studiu a constatat că crema de capsaicină este utilă în tratarea durerii osteoartritei.
Cremele de relaxare a durerii care conțin mentol au un efect de răcire care poate provoca temporar dureri de spate. Un studiu sugerează că aplicarea mentolului pe piele poate desensibiliza receptorii de durere în organism. Cu toate acestea, utilizarea prea multului mentol poate determina o persoană să fie mai sensibilă la durere.

Schimbă pantofii

Purtarea de pantofi care nu se potrivesc sau care nu oferă nici un sprijin ar putea provoca tulpini musculare în spate, picioare, și chiar gât. Toci înalte, de exemplu pot duce la dureri de spate mai mici. Un studiu a constatat o legătură între purtarea tocurilor înalte pentru perioade lungi și dureri de spate.
Purtarea de pantofi cu un toc plat, de asemenea, pune presiune adăugată pe picioare și spate.Dacă o persoană suferă de dureri de spate recurente, ar trebui să ia în considerare trecerea la pantofi care se potrivesc corect și sprijină picioarele. Un specialist în pediatrie sau picior poate ajuta o persoană să găsească o încălțăminte adecvată, dacă este necesar.

Dormi suficient

Cercetarile arata ca tulburarile de somn pot provoca dureri de spate. O saltea inconfortabilă, pernele cu dimensiuni greșite sau, pur și simplu, lipsa unui somn adecvat ar putea declanșa dureri de spate.Majoritatea adultilor ar trebui sa aibă 7-9 ore de somn pe noapte. Confortul adecvat și alinierea spatelui sunt esențiale pentru calitatea somnului și pentru a evita durerile de spate dimineața.

Reduceți stresul

Stresul poate declanșa tensiune musculară și spasme dureroase, inclusiv în spate. Dacă stresul pe termen lung sau evenimentul traumatic pare să fi cauzat dureri de spate, o persoană poate încerca tehnici de stres-relief, cum ar fi:

Meditație de meditație. Un studiu a arătat că reducerea stresului bazată pe atenție a îmbunătățit durerea de spate. Mindfulness înseamnă a fi conștient de ceea ce face organismul și de a folosi tehnici de meditație pentru a ajuta la durere.

Respirație adâncă. Respirația adâncă și scurtă timp de câteva minute poate calma răspunsul la stres al organismului.

Relaxare musculară progresivă. Acest lucru implică tensiunile și relaxarea muschilor din organism, concentrându-se asupra unui grup muscular la un moment dat. Întinzându-se pe spate, o persoană poate să înceapă cu picioarele și să treacă treptat până la umeri.

Imagini ghidate. Aceasta implică concentrarea asupra imaginilor mentale specifice pentru a produce un sentiment de relaxare. Un studiu a constatat imagistica ghidată și muzica ajută la stresul cronic asociat muncii .

Yoga. Yoga se concentrează asupra unor poziții particulare și asupra respirației și poate ajuta la relaxare, mai ales atunci când este practicat în mod regulat. O examinare a constatat că yoga este un instrument eficient de gestionare a stresului.

loading...

Add comment