Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Când simți că nu mai poți…roagă-te la Dumnezeu să-ți dea putere

Dacă vă simțiți deprimat și simțiți că viața v-a dezamăgit, amintiți-vă că nu sunteți singuri. Dumnezeu este mereu cu dvs.Nu vă fie frică să vă adresați oamenilor din familia voastră, bisericii voastre sau cercurilor voastre prieten. Cereți-le să se roage cu și pentru voi și continuați să vă rugați în fiecare zi, rugându-L pe Dumnezeu să fie aproape de dvs.Învață să ai încredere în El, pentru că El va fi întotdeauna acolo pentru tine.Te va prinde cand vei cadea. Te va ridica de la pamant si te va indemna sa mergi mai departe.Să ai încredere în tine și să nu te dai bătut niciodată.Să lupți pentru ceea ce-ți dorești și să fii puternică.

Credința în Dumnezeu ar putea ajuta în cariera și viața personală a cuiva. Simplul act de rugăciune sau de meditație asupra unei probleme poate ajuta pe cineva să vadă posibilități alternative pe care le-ar fi pierdut odată. Rugăciunea poate avea, de asemenea, efectul de ameliorare a stresului; odată ce cineva sa rugat, s-ar putea să simtă că este în „mâinile” lui Dumnezeu și să le permită să se ocupe de situație mai ușor acum că au un sentiment de ușurare.

Alegeți să credeți că Dumnezeu vă va răsplăti pentru că îl căutați cu sârguință, așa cum promit promisiunile religioase.Rugați-vă cu un sentiment de anticipare dornică, așteptând că Dumnezeu va acționa întotdeauna să facă ceea ce este mai bine atunci când vă rugați.Asteptati-va ca Dumnezeu sa faca mult mai mult decat ati putea face singur.Înconjurați-vă cu oameni care au o credință puternică.

Nu uita să ai încredere în Dumnezeu chiar și atunci când nu mai poți.Să îi oferi inima ta și să-i vorbești deschis din tot sufletul.Pentru că El te va auzi ți te va înțelege întotdeauna.Deschide-ti inima si ofera-i posibilitatea sa te ajute. Sa te cunoasca. Sa iti fie alaturi. Sa te vindece.

loading...

Add comment