Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
curatarea-sinusurilor

Curățarea sinusurilor în doar 20 de secunde folosind degetul si limba

Sinusurile blocate nu sunt distractive, ba chiar sunt deranjante.Acestea pot provoca un disconfort extrem și, în unele cazuri, pot duce chiar și la dureri de cap pulsatile.Congestia sinusurilor apare atunci când o afecțiune face ca lichidul să rămână prins în sinusuri, făcându-le să se simtă blocate și dureroase. Multe remedii naturale de acasă pot ajuta o persoană să se simtă mai bine, inclusiv hidratarea, inhalarea de abur și aplicarea unui prosop cald și umed pe față.

Indiferent de perioada anului, un nas înfundat poate creea disconfort.În continuare vom prezenta o metodă de curățare a sinusurilor în doar 20 de secunde folosind degetul si limba.

Țineți-vă respirația cât de mult puteți, apoi când în sfârșit respirați adânc, sinusurile voastre se vor curăța. Se pare că acest lucru funcționează pentru că creierul tău intră în modul de supraviețuire realizând că nu primești suficient oxigen și așadar se pune pe treabă cu curățarea sinusurilor.

A doua opțiune este puțin mai complicată, dar totuși ușor de realizat chiar și de pe un scaun de birou.Mai întâi, apăsați-vă limba pe cerul gurii. După ce ați făcut asta, atingeți două degete pe frunte între sprâncene și nas. Repetați toate secvențele (apăsați, atingeți, eliberați) din nou și din nou timp de aproximativ 20 de secunde.Deci data viitoare când simțiți primele gâdilături ale unui nas înfundat, vedeți dacă vreunul dintre aceste mici trucuri funcționează.

Există mai multe remedii care promit curățarea sinusurilor.Fie spălarea cu apă sărată, care ajută la menținerea căilor nazale deschise, fie inhalarea aburului, care este foarte ușor de făcut acasă, utilizarea spray-urilor nazale cu apă de mare sau chiar presopunctura.Uleiurile esențiale, inclusiv mentolul sunt utile în reducea presiunii sinusurilor.Aceste remedii naturale pot ajuta la ameliorarea presiunii sinusurilor și a disconfortului asociat. De asemenea, pot ajuta la accelerarea recuperării.

Congestia sinusurilor apare cel mai frecvent ca urmare a unei răceli, a unui virus sau a unei infecții bacteriene. Simptomele includ o durere în gât, un nas care curge și tuse, printre altele.Dacă este cauzată de o infecție, cum ar fi sinuzita, presiunea ar trebui să dispară în câteva săptămâni.Totuși dacă simptomele persistă, ar trebui să se ia în considerare consultul unui medic.

loading...

Add comment