Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Emma Neagu, gimnasta fară un picior de la Românii au talent a incetat din viață

Emma Neagu,  fetița de 15 ani, născută în Toronto, Canada, care avea o poveste de viata impresionanta a pierdut lupta cu viața chiar în timpul filmărilor de la Românii au Talent. Ea s-a dedicat gimnasticii de la vârsta de trei ani și jumătate și a reușit să exceleze în acest domeniu, amputându-și chiar și piciorul doar pentru a-și urma pasiunea. Acum doi ani, Emma a fost diagnosticată cu cancer osos și deși doctorii au spus că ar putea să-i salveze piciorul, ea a decis să îl amputeze doar pentru a putea dansa. Doar din pasiunea pentru gimnastică și dans, ea a renunțat la piciorul ei, deoarece dacă decidea să nu-l amputeze, ar fi urmat să-i pună o tijă metalică în picior, care o împiedica să mai poată face tot ceea ce face acum.

„Cred că am făcut alegerea potrivită pentru că am vrut să fac gimnastică și dans”, a spus Emma.”De mult timp m-am întrebat de ce eu, de ce eu? Nu știu dacă mi-a salvat viața, dar mi-a dat puterea să trec peste asta „, a adăugat copilul. Merită într-adevăr să dovedești că obstacolele din viață sunt făcute doar pentru a fi depășite.

Prezentatorii spectacolului, Smiley și Pavel Bartos, cei 4 membrii ai juriului și publicul au avut lacrimi în ochi, mai ales că Emma a spus în mod discret că încă nu s-a vindecat complet: „Mă simt bine, dansez, rezultatele arată altceva, dar mă simt bine și fac ceea ce vreau.” Mama ei a explicat că în ultima radiografie a mai existat altceva, și că a avut și două operații pulmonare, deoarece a fost metastazată.Tumorile ajunsese la plămâni și începeau să facă probleme.

Florin Călinescu, unul dintre jurații de la Românii au talent, a transmis un mesaj după moartea Emmei Neagu. „Emma. Te rog să ne ierți!”, a scris simplu Florin Călinescu.

Anunțul morții fetei a înlăcrimat o țară întreagă. Mii de mesaje au fost postate pe rețelele de socializare prin care oamenii și-au luat rămas bun de la cea care a fost Emma Neagu, ”fata care dansa în mâini”, așa cum a vrut ea să-și amintească lumea de ea.

loading...

Add comment