Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

12 calități și defecte ale Taurilor

Nu există nici o persoană pe acest Pământ care să nu fi aruncat o privire la horoscopul său cel puțin o dată datorită curiozității. Deși mulți nu cred în astrologie, nu se poate nega faptul că există adesea lucruri foarte adevărate în ceea ce privește semnele zodiacale scrise de astrologi. Deși se pot scrie o mulțime de lucruri pe această temă, noi am rezumat cele mai importante calități și defecte ale Taurilor. Oamenii născuți sub acest semn având o personalitate deosebită.

1. Taurul este acel prieten vechi care ți-a fost alături din copilărie și va fi lângă tine pentru toată viața.

2. Taurii sunt foarte loiali în tot ceea ce fac. Un Taur este unul dintre cei mai loiali și de încredere parteneri pe care-i poți avea de partea ta. Odată ce te aleg, ei te vor alege pentru viață. Întotdeauna vor avea grijă tine și te vor apăra cu înverșunare de ceilalți.

3. În timp ce mulți reușesc să le cucerească privirile Taurilor, puțini pot să le cucerească inimile. Asta îi face să fie posesivi și geloși, dar incredibil de loiali.

4. Niciodată nu încerca să folosești forța ca să-l presezi pe Taur să facă ceva. Chiar dacă vor să o facă, n-o vor face dacă se simt presați.

5. Un Taur câștigă întotdeauna.Nu te lupta cu el, decat daca vrei sa pierzi.

6. Când se simt trădați, Taurii nu sunt genul care caută răzbunare. Pur și simplu, ești mort pentru ei, din momentul când i-ai greșit.

7. În viața și în dragoste, taurii cred că acțiunile vorbesc mai mult decât cuvintele. Dau mult și cer mult și de multe ori se întâmplă să rămână dezamăgiți.

8. Ei preferă rutina în loc de aventură.Ei vor alege mereu aceleași mese, restaurante, destinații de călătorie și poziții sexuale, în loc să preleveze ceva nou de fiecare dată.

9. Cunoscut drept cel mai încăpățânat dintre zodii, Taurul poate părea inflexibil și uneori chiar absurd. Dar defapt ei sunt foarte ambițioși. DE câte ori vor cădea, se vor ridica mai puternici decât înainte.

10. Taurii ar putea să-ți ierte o minciună, dar niciodată nu te vor ierta dacă i-o ascunzi.

11. Odată ce s-au angajat într-o relație, Taurii vor trece prin foc dacă este nevoie.

12. Taurii sunt independenți și puternici la toate nivelurile – fizic, emoțional și financiar.

loading...

Add comment