Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

15 motive care fac Balanța cel mai special semn al zodiacului

Balanta este al șaptelea semn astrologic din Zodiac. Sunt independenți, au o inteligența aparte și capacitatea deplină de a face tot ceea ce își propun. Balanțele adoră entuziasmul, situațiile noi, aventura și neobișnuitul. Iată în continuare 15 motive care fac Balanța cel mai special semn al zodiacului.

 1. Balanța iartă, dar nu uită niciodată.
  Balanța nu are timp de pierdut pentru a ține ranchiune inutile și atunci când cineva îi trădează, de obicei iartă suficient pentru a le oferi o a doua șansă.Cu toate acestea, sunt de asemenea suficient de inteligenți pentru a învăța din greșelile lor și tind să-și amintească totul, astfel încât să nu facă aceeași eroare de două ori.
 2. Balanța caută relații pe termen lung.
  Acești nativi sunt dispuși să aibă răbdare și să aștepte ca persoana potrivită să vină și să nu se mulțumească cu prima persoană care arată interes.
 3. Balanța este corectă, echilibrată și admite rapid atunci când greșește.
  Balanța este un puternic avocat al adevărului și dreptății și vor face tot posibilul pentru a se asigura că toată lumea primește un tratament corect.
 4. Balanța are o inteligență aparte.
  Nu subestimați niciodată inteligența unei Balanțe, deoarece acestea posedă unele dintre cele mai inteligente și „pornite” creiere din tot zodiacul.Sunt gânditori critici care sunt mai mult decât capabili să-și prezinte și să-și apere ideile cu logică și rațiune.
 5. Balanța nu crede nimic fără să vadă cu ochii săi.
  Balanța tinde să fie extrem de sceptică prin natură, alegând să analizeze lucrurile în mod obiectiv și să ajungă la propriile concluzii, decât să se bazeze pe bârfele altora.Le place să vadă ceva cu ochii lor înainte să creadă că este adevărat.
 6. Balanța este un optimist convins.
  Balanțele preferă întotdeauna să privească în partea luminoasă. Ei văd cel mai bun dintre toți oamenii în toate situațiile. Au intenții grozave și speranțe mari pentru a începe noi proiecte și pentru a învăța lucruri noi.
 7. Citește gândurile și intențiile unei persoane înainte chiar să spună un cuvânt.
  Balanța observă în mod constant lumea din jurul lor și ei iau întotdeauna note în minte despre lucrurile pe care le văd.
 8. Balanța este foarte convingătoare și greu poți să-i spui nu.
  Când vorbește despre Balanță, uneori pot părea să aibă atât de mult sens, încât sunt aproape imposibil să spui nu.Logica lor solidă și modul incredibil cu cuvintele le permite să-i facă pe ceilalți să se apropie cu ușurință de modul lor de gândire.
 9. Balanța poate fi extrem de fermecătoare și prietenoasă.
  Natura lor prietenoasă și cochetă îi poate face incredibil de atrăgători pentru ceilalți.Pot fi extrem de seducători fără să-și dea seama chiar că o fac, le vine în mod firesc.
 10. Este calculată și gândește întotdeauna cu câțiva pași înaintea concurenței lor.
  Nu le place să ia decizii stupide și iraționale în impulsul momentului și tind să fie extrem de calculate și tactice.Se gândesc întotdeauna cu câțiva pași înaintea concurenței pentru a se asigura că șansele sunt în favoarea lor.
 11. Balanța este un ascultător excelent și oferă sfaturi bune.
  Balanța este genul de prieten care va lăsa totul pentru a-i oferi unui prieten urechea atunci când va avea nevoie de ea.Și nu numai că te vor asculta cu adevărat, dar îți oferă și câteva sfaturi destul de grozave datorită naturii lor logice.
 12. Balanța nu judecă după aparențe.
  Ei cred cu tărie în a nu judeca o carte după coperta sa și preferă să păstreze mintea deschisă atunci când intră în situații noi și întâlnesc oameni noi.
 13. Adoră să-i vadă pe cei din jur fericiți.
  Balanța adoră să-și vadă prietenii și familia fericiți.Ei vor depune eforturi mari pentru a se asigura că toți cei pe care îi iubesc sunt fericiți.
 14. Balanța știe să păstreze un secret.
  Sunt firi discrete în care poți avea incredere totala că nu vor dezvalui altor persoane detalii despre viata ta.
 15. Balanța nu așteaptă nimic în schimb de la nimeni.
  Balanța este genul de persoană care atunci când face un lucru pentru cineva, nu așteaptă nimic în schimb.
loading...

Add comment