Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

12 calități și defecte ale Berbecilor

Nu există nici o persoană pe acest Pământ care să nu fi aruncat o privire la horoscopul său cel puțin o dată datorită curiozității. Deși mulți nu cred în astrologie, nu se poate nega faptul că există adesea lucruri foarte adevărate în ceea ce privește semnele zodiacale scrise de astrologi. Deși se pot scrie o mulțime de lucruri pe această temă, noi am rezumat cele mai importante calități și defecte ale berbecilor.Oamenii născuți sub acest semn având o personalitate deosebită.

1. Berbecii apreciază cel mai mult încrederea. Ei își țin aproape pretenii adevărați și se distanțează de oamenii falși și mincinoși.

2. Berbecii sunt cunoscuți pentru faptul că sunt nerăbdători. Ei devin foarte iritați atunci când trebuie să aștepte, pentru că sunt foarte punctuali.

3. Berbecii pot părea destul de duri la exterior, dar defapt în interios ei sunt firi foarte sensibile și fragile.

4. Berbecii sunt ușor de enervat și nu se descurcă foarte bine atunci cnd vor să-și stăpânească furia.

5. Ei știu șă aprecieze un chip frumos, dar nu vor accepta niciodată o personalitate urâtă.

6. Berbecii sunt ființe pdaradoxale. Ei, în câteva minute pot trece de la o stare la alta, de la iubire la ură, de la dorința de a cuceri lumea, la a lenevi toată ziua.

7. Ei au opinii tari și sunt brutal de sinceri. Berbecii îți vor spune adevărul verde în față, chiar dacă uneori poate fi dur, sau îți va răni sentimentele.

8. Dacă vrei să faci un Berbec fericit, fă-i un cadou creativ sau sentimentaș și nu neapărat unul scump, deoarece ei apreciază mai mult gestul.

9. Un Berbec nu îți va spune când se bucură pe tine, dar îți va arăta asta prin atitudine și fapte.

10. Berbecii sunt uneori prea încrezători și independenți. Din acest motiv, eu nu cer ajutorul nici atunci când chiar au nevoie.

11. Berbecii sunt curajoși și implusivi, iar asta le poate aduce uneori necazuri.

12. Motto-ul Berbecilor este: „Ce nu mă omoară mă face mai puternic“.

loading...

Add comment