Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

10 calități și defecte ale Berbecilor

1. Berbecul este curajos, oricât de dificilă ar fi situația, el va lua capul provocării!

2. Niciodată nu veți găsi un Berbec la un nivel scăzut al energiei. Deci, atunci când un Berbec este în jur, veți simți cu siguranță că el este plin de viață.

3.Energia pozitivă pe care Berbecul o posedă și o răspândește nu numai că îi conferă un avantaj psihologic față de ceilalți, ci îl face destul de popular în cercurile sociale.

4. Dacă sunt pasionați de ceva, fie că este vorba de o relație sau de un proiect, Berbecul va fi o inspirație pentru și pentru alții.

5. Berbecul este înfricoșător de încăpățânat, are opinii fixe și nu dă înapoi de la vorbele lui niciodată. Încăpățânarea lor face foarte dificili să le faci față.

6. Berbecul are o forță de convingere foarte puternică. El are darul de a-ți deschide noi perspective. Reușește să te convingă aproape întotdeauna că, calea bună pentru el, este și calea bună pentru tine.

7. Nativii din această zodie sunt foarte impulsivi, iar dacă lucruri nu merg cum vor ei, își pierd foarte ușor răbdarea și devin nervoși.

8. Berbecul este arogant uneori și crede că le știe pe toate. Convingerea că ceea ce știe el este corect, îl face să fie insensibil față de emoțiile altora și arogant.

9. Berbecul are tendința de a părăsi proiectele la jumătatea drumului. De multe ori nu se poate concentra prea mult pe proiecte și, la rândul lor, le lasă la jumătatea drumului, în căutarea unei alte provocări.

10. Berbecul este superficial, nu acordă deloc atenție detaliilor. Nu i se pare deloc interesant să-ți pierzi timpul cu așa ceva.

 

loading...

Add comment