Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

5 lucruri pe care Capricornii nu le suportă

Fiecare semn are o listă minunată de trăsături de personalitate. Bineînțeles că are atât trăsături bune, cât și mai puțin bune. Dacă sunteți într-o relație cu un nativ Capricorn, probabil că este bine de știut ce lucruri nu le suportă sau îl deranjează cel mai tare. Nu este un semn cu totul ușor de înțeles, dar nici imposibil, bineînțeles. În continuare vă vom prezenta o listă cu 5 lucruri pe care Capricornii nu le suportă. Încercați să țineți cont de ele atunci când aveți de-a face cu acești nativi. Va fi mai ușor.

1. Capricornii nu suportă atunci când cineva împrumută de la ei un anumit lucru și nu îl mai înapoiază. Ei sunt foarte organizați și nu suportă să piardă un lucru care îi aparține.

2. Capricornii nu suportă ca cineva să țipe la ei, să îi insulte sau să se comporte urât. Nu le place să fie tratați urât sau să îi certe cineva, deoarece se simt ofensați și se vor îndepărta rapid de acea persoană.

3. Capricornii nu suportă atunci când cineva le umblă prin lucruri fără să le ceară voie. Nu le place să le deranjezi lucrurile sau să intri în intimitatea lor, fără să îți dea acordul.

4. Săgetătorii nu suportă ca cineva drag lor, să îi dezamăgească , deoarece își pierd rapid încrederea în acea persoană. Ei sunt întotdeauna acolo pentru cei dragi și se așteaptă în schimb la același luru.

5. Ei nu suportă atunci când cei din jur încearcă să îi tragă de limbă cu tot felul de întrebări. Ei refuză să vorbească despre problemele lor, din teama de a-i împovăra pe alții cu asta.

loading...

Add comment