Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Calități și defecte zodia Berbec

Berbec, primul semn al zodiacului poate fi de fapt copilul care nu poate vedea nimic dincolo de sine. Pentru ei, lumea ar trebui să se învârtă în jurul lor. Semnul zodiacal Berbec, este un om aventuros, ambitios, dar ingrijorat si loial. Ei sunt cei care se pot numi în mod sigur Liderii Născuți.

Trasaturile pozitive ale Berbecului

Există aproape o energie imposibilă la un Berbec. Ei caută mereu viteză și acțiune. Acesta este de fapt unul dintre cele mai active dintre toate semnele zodiacale din cauza planetei domnitorului pe care o au – Marte. Datorită dorinței lor înnăscute de a fi pe primul loc sau de a excela în lucruri, oamenii Berbecului sunt adesea găsiți ambițioși. Ei se vor lupta întotdeauna pentru ceea ce-și doresc cu adevărat, fără să le pese de consecințe.

Berbecii sunt extrem de curajoși. Ei vor înfrunta multe lucruri, pe când alții se vor teme de acestea.

Ei sunt unul dintre cei mai energici oameni din zodiac, iar energia și vitalitatea lor sunt nelimitate.

Berbecii sunt optimiști. Ei vor încerca să vadă întotdeauna partea mai strălucitoare a vieții.

Berbecul are un spirit natural și ascuțit și sunt, de asemenea, oameni extrem de inteligenți.

Berbecul este extrem de independent. Ei își vor păstra libertatea, deoarece nu le place să fie controlați.

Trasaturile negative ale Berbecului

Aceleași trăsături pozitive ale Berbecului devin negative atunci când lucrurile ies din mână.Ei încearcă să preia prea multe lucruri și se mișcă continuu și problemele se agravează atunci când sunt nerăbdători și distrează frustrarea lor față de ceilalți. Caracteristicile lor dominative adesea lucrează împotriva lor.

Berbecul este nerăbdător.Dispunând de o dispoziție extrem de volatilă și energică, Berbecii sunt extrem de nerăbdători. Ei vor să facă totul în același timp, iar întârzierea sau slăbiciunea îi vor enerva foarte tare.

Berbec are un sentiment puternic ca ei sunt cei mai buni si orice altceva incearca sa faca ei pot face mai bine. Acesta este unul dintre motivele căderii lor.

Berbecul este gelos, atunci când vine vorba de ceea ce îi aparține. Sunt posesivi, ceea ce scânteiește gelozia, în special în ceea ce privește inima lor.

Berbecul este posesiv și deseori reacționează la nervi. Impulsivitatea lor extremă poate uneori să-i aducă tristețe și dezavantaje în viață.

loading...

Add comment