Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

10 motive să iubești un Taur

Un Taur se luptă mereu pentru tot ce vrea, inclusiv pentru tine, dacă ești norocos. Odată ce se angajează într-o relație, va da tot ce e mai bun din el. Vom prezenta în continuare zece motive să iubești un nativ Taur.

1. Taurii sunt foarte loiali în tot ceea ce fac.
Un Taur este unul dintre cei mai loiali și de încredere parteneri pe care-i poți avea de partea ta. Odată ce te aleg, ei te vor alege pentru viață. Întotdeauna vor avea grijă tine și te vor apăra cu înverșunare de ceilalți.

2. Sunt foarte iubitori.
Un Taur va fi unul dintre cei mai buni iubitori ai vietii tale. Ei sunt firi senzuale și romantice – le place să fie aproape de iubitul lor și petrec ore în șir să vă răsfețe cu atingeri blânde.

3. Sunt sinceri.
Taurul nu se teme să spună adevărul cel mai crud când trebuie să-l auzi.

4. Un Taur câștigă întotdeauna.
Nu te lupta cu el, decat daca vrei sa pierzi.

5. Sunt orientați spre familie.
Taurii îi pun pe primul loc pe cei mai apropiați și mai dragi. Îi place să ii vadă fericiți pe cei din jur. Fac orice pentru familie, indiferent că trebuie să treacă prin mai multe obstacole pentru a reuși.

6. Ei preferă rutina în loc de aventură.
Ei vor alege mereu aceleași mese, restaurante, destinații de călătorie și poziții sexuale, în loc să preleveze ceva nou de fiecare dată.

7. Sunt unii dintre cei mai buni parteneri din zodiac pe parcursul vieții.
Sunt iubitori, loiali, demni de încredere și inteligenți. Dacă dați peste așa ceva, nu uitați cât de norocos sunteți. Taurul are nevoie de la partenerii săi, să fie total cinstiți și demni de încredere. Dacă își pierd încrederea, relația se va termina cel mai probabil.

8. Sunt prieteni buni.
Dacă vrei să ai un prieten pe tot parcursul vieții, alege un taur.

9. Ei sunt puternici și rezistenți.
Taurii pot să treacă prin orice! Sunt extrem de duri și capabili să treacă orice obstacol în viață.

10. Taurii sunt independenți și puternici la toate nivelurile – fizic, emoțional și financiar.

loading...

Add comment