Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
secretul-longevitatii

Oamenii care au trăit până la vârsta de 117 ani,dezvăluie câteva alimente mâncate regulat,care i-au ajutat să ajungă la această vârstă

Cine nu și-ar dori să trăiască până la 100 de ani sau poate chiar mai mult? Dar în vremea de astăzi cu genul de vieți stresante pe care le ducem, este cu adevărat posibil? Iată câteva secrete adunate de la oamenii din lume. Nu putem garanta dacă sau nu vor funcționa pentru tine, cu siguranță par să fi funcționat pentru ei.

Cea mai în vârstă persoană din lume, Emma Morano a murit la vârsta de 117 ani în Italia, pe 15 aprilie 2017. Născută în Marea Britanie, ea și-a sărbătorit anul trecut 117 ani. Într-unul dintre interviurile sale, ea a dezvăluit că secretul longevității ei este să mănânce trei ouă în fiecare zi – două dintre ele fiind crude împreună cu niște carne tocată crudă.

Susannah Mushatt Jones a fost ultima americancă în viață născută în secolul al XIX-lea care a murit la vârsta de 116 ani în 2016. Ea și-a atribuit longevitatea unui mic dejun format din patru bucăți de slănină și ouă în fiecare dimineață.

Misao Okawa cea mai în vârstă persoană japoneză, a încetat din viață în anul 2015, la vârsta de 117 ani. Okawa a fost cea mai în vârstă persoană născută vreodată în Asia. În interviul ei pentru Japan Times, ea a spus că, cheia longevității sale a fost mult sushi și somnul timp de opt ore în fiecare zi.

Yisrael Kristal, care este și un supraviețuitor al Holocaustului, a trăit până la vârsta de 113 ani și a spus că a mâncat în fiecare zi hering murat de el.Acest bărbat este al nouălea cel mai în vârstă din istorie.

Violet Brown, la vârsta de 117 ani și 138 de zile, este cea mai în vârstă persoană verificată din lume în prezent de la moartea Emmei Morano, pe 15 aprilie 2017. Dieta ei includea doar pește, carne de oaie și produse cultivate local, cum ar fi cartofi dulci, portocale și mango.

Consumul a mai multor leguminoase, cereale integrale și nuci și consumul mai puțin de carne roșie și carne procesată au fost estimate a fi cele mai eficiente modalități de a crește speranța de viață pentru persoanele cu o dietă tipică.

Acești oameni prezentați mai sus chiar au ajuns până la vârste impresionante.Știm cu siguranță toți dintre noi că dieta este un factor cheia când vine vorba de longevitate.Un stil de viață sănătos, alături de o dietă echilibrată pot juca un rol foarte important în deciderea duratei tale de viață. Deci, alegeți cu înțelepciune întotdeauna ce mâncați.

loading...

Add comment