Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Calități și defecte zodia Gemeni

Gemenii sunt al treilea semn al zodiacului și reprezintă acei oameni care se nasc între 21 mai și 20 iunie. Gemeni sunt reprezentați de personalitate duală și rămâne întotdeauna un mister ce parte a personajului lor este în curs de dezvoltare. Acești oameni pot fi extrem de sociabili și distractivi, dar când este nevoie pot trata totul cu foarte mare seriozitate. Ei pot simți dublele emoții ale dragostei și urii aproape simultan. Atât de mult încât Gemenii rămân uneori confuzi în ceea ce privește sentimentele lor adevărate.

Trăsăturile pozitive ale Gemenilor

Gemenii, fiind semn de Aer, sunt extrem de independenți.Schimbarea și libertatea sunt câteva lucruri foarte importante pentru Gemeni.Cu Mercurul ca planeta lor dominantă, oamenii născuți de Gemeni sunt cei mai inteligenți și sunt, de asemenea, oratori excelenți.nu se odihnește niciodată și sunt extrem de interesați de noutate.Ei posedă o marcă rară de inteligență și umor, având un intelect destul de rar întâlnit.

Gemenii sunt persoane versatile. Fiind un semn mutabil, le place să facă o mare varietate de lucruri și o mare varietate de lucruri îi atrage.

Sunt foarte comunicative, le place să asculte și să-ți dea cu părerea, acolo unde este cazul.

Gemenii sunt văzuți că posedă un sentiment rar de inteligență și umor. Ei sunt probabil unul dintre cele mai intelectuale semne ale zodiacului. Sunt întotdeauna dornici să învețe lucruri noi.

Oamenii născuți în zodia Gemeni sunt foarte entuziasmați, dorinici de aventură și cu o poftă de viață unică.

Trăsăturile negative ale Gemenilor

Având caracteristici duble, oamenii născuți de Gemeni, care au uneori două opinii diferite, fac lucrurile prea complexe. Ele sunt atât de incoerente încât sunt literalmente imprevizibile. De asemenea, uneori pot fi persoane destul de superficiale.

Fiind interesat de prea multe lucruri probabil face ca Gemenii să se nască foarte uneori inconsecvenți. Sunt atât de inteligenți și ascuțiți încât nimic nu-și mai păstrează interesul pentru o lungă perioadă de timp.

Cei născuți în zodia Gemeni sunt adesea considerați a fi superficiali deoarece nu se îngrămădesc adânc în lucruri, pentru că în acel moment ceva le-a prins imaginația.

Probabil datorită naturii lor duale, oamenii născuți Gemeni sunt întotdeauna întro dilemă atunci când este vorba de luarea deciziilor. Din cauza naturii lor indecisive, există momente în care acestea pierd oportunități mari.

Fiind de o inteligență excelentă, unii dintre Gemenii născuți în această zodie, pentru a-și face treaba, pot deveni uneori foarte vicleni.

loading...

Add comment