Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Numerologia ne spune care este perioada cea mai plină de noroc din lună

Numerologia este similară astrologiei prin faptul că încearcă să prezică evenimentele și datele importante din viața ta. Ea se bazează pe matematică.În numerologie, numerele merg de la unu la nouă pentru a determina lucruri precum personalitatea ta și calea vieții tale. Prin adăugarea de date și numere importante, cum ar fi ziua de naștere și numele tău, îți poți da seama de horoscopul numerologiei.

Cum să-ți calculezi viața?
Principiul de bază al numerologiei se referă la reducerea numerelor.Pentru a obține numărul de numerologie pe baza zilei tale de naștere, trebuie să adaugi fiecare număr individual.Deci, dacă ziua ta de naștere este 1 septembrie 1993, trebuie să descompun numerele până la 09-01-1993, care ar fi 9 + 1 + 1 + 9 + 9 + 3, sau 32. Deoarece numerologia depinde de numerele unu până la nouă , 32 trebuie redus în continuare, la 3 + 2, ceea ce este egal cu 5. Fiecare dată importantă din viața ta și chiar personalitatea ta sunt apoi determinate de acel număr unic.

Zilele norocoase sunt diferite pentru fiecare număr.
Ca și horoscopurile astrologice, fiecare număr conține calități diferite. Deoarece toată lumea are un număr diferit, zilele norocoase vor diferi de la o persoană la alta.Ceea ce poate fi o zi norocoasă pentru un număr de cinci s-ar putea să nu fie atât de norocoasă pentru un număr de șase. Vă putem spune cum să le calculați pentru a obține cea mai bună lectură numerologică pentru dvs. personal.

Numărul tău de naștere este crucial pentru a determina horoscopul numerologiei pentru aproape toate. Pentru a afla ce zile din lună vor fi norocoase pentru tine, trebuie să adaugi numărul tău de naștere la numărul unei zile calendaristice. Când găsiți o dată care se adaugă la numărul exact la care se adaugă ziua de naștere, veți avea o zi norocoasă.

Cum să-ți alegi data norocoasă pentru nuntă?


Numerologia îți spune în ce zile ale lunii ar trebui să alegi data nunții tale pentru a avea cel mai mult noroc.Când vă gândiți să alegeți o dată de căsătorie, nu puteți doar să luați în considerare numărul dvs. de cale de viață. Căsătoria este un angajament între două persoane, până la urmă, așa că ambele numere trebuie adăugate împreună pentru a obține data perfectă a căsătoriei. Dacă numărul tău de viață este de patru și partenerul tău este de șapte, de exemplu, numărul pe care îl obții este 11.Apoi adăugați numerele individuale împreună: 1 + 1 = 2. Orice dată care se reduce la numărul doi, atunci, este va fi cea mai favorabilă zi pentru căsătoria ta.

Data norocoasă pentru începerea unei familii.


Da, este destul de imposibil să alegeți ziua exactă în care rămâneți însărcinată, dar numerologia identifică momentul în care ar fi cel mai oportun an pentru care ați putea concepe.Totul depinde de ceea ce numerologia numește ciclul anului personal. Puteți calcula în ce an al ciclului dvs. personal vă adăugați împreună cu numărul individual al zilei de naștere. De exemplu, dacă ziua ta de naștere este 31 decembrie și anul curent este 2017, trebuie să adaugi 31-12-2017 (1 + 2 + 3 + 1 + 2 + 0 + 1 + 7 = 17). Apoi, reduceți numărul (1 + 7 = 8) și veți constata că anul curent este al optulea din ciclul personal. După cum se dovedește, al șaselea an al ciclului personal al unuia este cel mai potrivit moment pentru a rămâne însărcinată.

Ziua norocoasă pentru bani.


În numerologie, numărul opt este de obicei văzut ca număr de bani; este numărul cel mai asociat cu bogăția. Dacă doriți să aflați ce zile vor fi deosebit de importante din punct de vedere financiar pentru dvs., trebuie să adăugați împreună numerele individuale ale acestei date și să le puteți reduce la numărul opt. În timp ce opt sunt asociate cu bogăția, aceasta nu înseamnă întotdeauna că ceva bun îți vine în cale. Aceste zile de bani ar putea fi grozave sau s-ar putea să nu fie atât de grozave. Dar dacă căutați ceva care să se întâmple în ceea ce privește banii, fiți atenți la opt zile.

Ziua norocoasă pentru locul de muncă și carieră.


Numărul cinci este orientat special către schimbare și oportunitate.De asemenea, numerologia sugerează că numărul cinci zile sunt cele mai bune pentru vânzări. Puteți primi o promoție sau un fel de atenție la munca pe care ați așteptat-o.Aceste zile pot fi benefice pentru dvs. în ceea ce privește afacerile.

loading...

Add comment