Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Cerem demisia guvernului. S-au cheltuit 40 de milioane de euro pe „nimic” cu acest referendum

Știați că toată această poveste cu referendumul organizată de guvern pentru definirea familiei a cheltuit 40 de milioane de euro? Ei bine, așa este. Gândiți-vă pentru un moment câte lucruri necesare pentru această țară se puteau face cu acei bani. Începând de la spitale moderne, care lipsesc cu desăvârșire în țara noastră, azile de bătrâni, adăposturi peste oamenii nevoiași sau chiar investiții în educație.

Reamintim că nici măcar nu s-a atins pragul necesar pentru validarea acestui referendum pentru familie. Deci, prin urmare referendumul nu a fost validat de către cetățenii României și a fost doar o simplă activitate de weekend pe care s-a cheltuit 40 de milioane de euro.

Liderul USR, deputatul Dan Barna, a reacționat după închiderea secțiilor de votare și aflarea rezultatului, a cerut demisia guvernului, spunând că acest guvern a aruncat de milioane de euro pe o fantasmă și că o clasă politică responsabilă nu ar trebui să organizeze referendumuri care aduc rupturi în societate. Conform rezultatelor, se observă cu ardoare că românii au respins acest referendum, deși au încercat să fie influențați în diferite moduri, rezultatul nu s-a apropiat de pragul necesar validării. Nici măcar 20% din populația țării nu a fost prezentă la vot, pentru a fi validat fiind nevoie de aproximativ 30% din numărul oficial al alegătorilor. Conform datelor, a fost cea mai scăzută prezență la vot din istoria democrației.

„Dacă nu mergeți la referendum, homosexualii vă iau copiii!”, este unul dintre mesajele care au apărut pe internet și chiar pe pliante împărțite din casă în casă de diferite persoane, inclusiv preoți. Foarte greșit acest text. Nu are nici o legătură orientarea sexuală a fiecărui om cu copiii dvs. Este absurd să gândim că oamenii care au alte principii nu mai au dreptul să şi le exprime liber, că copiii familiilor hetero sunt obligați să participe la programele homo din şcoli şi lista poate continua. Din păcate, s-a ajuns prea departe cu aceste manipulări.

loading...

Add comment