Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Cele mai bune uleiuri de față – folosindu-le am șters pete, riduri în doar 15 zile.

Când vine vorba de tratamente pentru riduri, opțiunile par nesfârșite. Ar trebui să alegeți o cremă sau o cremă hidratantă ușoară anti-îmbătrânire? Dar un ser de vitamina C sau un gel pe bază de acid?

Totuși, dacă sunteți în căutarea unor tratamente mai naturale, s-ar putea să vă gândiți să vă creați propriul ser anti-îmbătrânire cu ajutorul uleiurilor esențiale.Uleiurile esențiale nu te pot scăpa de riduri peste noapte, dar pot ajuta la minimizarea acestora.Iată în continuare cele mai bune uleiuri pentru față:

1.Ulei de trandafiri.
Extractele de trandafiri au potențiale proprietăți antioxidante și antibacteriene. Un studiu din 2017, sursa de încredere, a constatat că uleiul de trandafir a redus durerea și anxietatea. Acest extract poate fi deosebit de util în transformarea și reînnoirea celulelor pielii, un proces important pentru prevenirea pielii cu aspect plictisitor.Uleiul de trandafir are, de asemenea, efecte antiinflamatorii, care pot ajuta la reducerea roșii și a pielii cu aspect stresat.

2.Ulei de lavandă.
Este posibil să fi auzit despre beneficiile uleiului de lavandă pentru stres și somn. Beneficiile uleiului de lavandă pentru stres se pot extinde și asupra pielii. Stresul oxidativ de la radicalii liberi poate deteriora pielea. Floarea în sine are antioxidanți care ajută la combaterea radicalilor liberi și la reducerea stresului general. Aceste efecte pot avea, de asemenea, capacități liniștitoare pentru pielea stresată și cu aspect plictisitor.

3.Ulei din semințe de struguri.
Din punct de vedere istoric, grecii antici foloseau acest ulei în scopuri medicinale. Uleiul de semințe de struguri este acum remarcat pentru proprietățile sale antioxidante.La fel ca uleiul de vitamina E, uleiul din semințe de struguri oferă atât un potențial hrănitor, cât și de întinerire.

4.Ulei de migdale.
Acest ulei are efect de albire. Reface tonul pielii și îl regenerează. Migdalele sunt bogate în proteine ​​și grăsimi nesaturate.Uleiul de migdale are beneficii antiinflamatorii semnificative care sunt utilizate în boli de piele conexe, cum ar fi eczeme și psoriazis.

5.Ulei de avocado.
De multe ori remarcate pentru grăsimile sănătoase pentru inimă, avocado oferă, de asemenea, mai multe în ceea ce privește medicina alternativă și îngrijirea pielii. Uleiul de avocado este un antioxidant natural cu efecte antiinflamatorii.Totodată se spune că are efecte de stimulare a colagenului.

6.Ulei de măsline.
Uleiul de măsline este mai hidratant decât hrănitor. Poate fi utilizat atât intern cât și extern. Este considerat de bază, poate fi combinat cu alte produse, de exemplu, adăugat la o cremă de noapte.

7.Ulei de argan.
Uleiul de argan este o substanță bogată obținută din pomi fructiferi de argan. Indigen din Maroc, acest ulei a fost folosit istoric pentru îngrijirea pielii li a părului.Uleiul de argan poate ajuta la creșterea elasticității pielii în regimul de îngrijire a ridurilor.

loading...