Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
sfecla-rosie

Are 60 de ani, iar această plantă l-a readus la viață, i-a curățat complet colonul și i-a redus grăsimea din ficat.

Dacă vă întrebați deja despre ce plantă este vorba? Răspunsul este unul simplu: sfecla roșie.Pe lângă faptul că aduce un strop de culoare în farfurie, sfecla este foarte hrănitoare și plină de vitamine esențiale, minerale și compuși vegetali, dintre care multe au proprietăți medicinale.În plus, este delicioasă și ușor de adăugat în dietă, în diferite feluri de mâncare, salate, smoothie-uri sau sucuri.

Un compus care se găsește în sfecla roșie și multe alte alimente(morcovii,dovleacul,conopida, țelina și altele) este de obicei folosit pentru a promova sănătatea cardiovasculară. De fapt, studiile arată că poate ajuta și la descompunerea acizilor grași din ficat și poate ajuta la tratarea bolii hepatice grase nealcoolice.Sucul de sfeclă roșie este o modalitate excelentă de a-ți detoxifia ficatul și de a-și îmbunătăți funcția. Este bogat în antioxidanți și ajută la curățarea sângelui. De asemenea, sfecla promovează funcționarea sănătoasă a ficatului, ajutând la descompunerea toxinelor. Încercați să adăugați niște suc de sfeclă în dieta dvs. pentru o sănătate mai bună a ficatului.

Sfecla roșie conține o concentrație mare de nitrați, care pot ajuta la scăderea tensiunii arteriale. Acest lucru poate duce la un risc redus de boli de inimă și accident vascular cerebral.

În aceeași notă, sfecla roșie ajută la detoxifierea întregului organism. Este un purificator grozav și face acest lucru prin tragerea de toxine în colon, unde pot fi apoi evacuate.eSfecla roșie poate fi folosită pentru curățarea colonului prin utilizarea sfeclei într-un suc detox. Sfecla combinată cu lămâie, mere, ghimbir sau castraveți pentru a face un suc poate fi folosită pentru curățarea colonului. Teoria curățării colonului este de a elimina toxinele cauzate de acumularea de alimente nedigerate.

Sfecla este foarte hrănitoare și plină de proprietăți de promovare a sănătății.Acestea pot susține sănătatea creierului, a inimii și a sistemului digestiv, pot fi un plus excelent pentru o dietă echilibrată, pot crește performanța atletică, pot ajuta la atenuarea inflamației și, eventual, pot încetini creșterea celulelor canceroase.Unele studii arată că anumiți compuși găsiți în sfeclă ar putea avea proprietăți de combatere a cancerului. Cu toate acestea, sunt necesare cercetări suplimentare pentru a înțelege mai bine această potențială conexiune.

loading...

Add comment