Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
tinctura de papadie

Tinctura de păpădie – un leac ce face minuni pentru ficat, reumatism și obezitate.

Rădăcina plantei de păpădie poate acționa ca un laxativ ușor și a fost folosită pentru a îmbunătăți digestia. Cercetările preliminare sugerează că păpădia poate ajuta la îmbunătățirea funcției ficatului și a vezicii biliare.Ca diuretic blând, tinctura de păpădie este folosită ca tratament pentru infecții urinare și pentru retenția de apă.

Tinctura de rădăcină de păpădie este un remediu pe bază de plante deosebit de util pentru afecțiunile hepatice, guta și indigestie.Se crede că păpădia îmbunătățește digestia și reduce absorbția grăsimilor. Ceaiul de păpădie inhibă activitatea lipazei pancreatice care se eliberează în timpul digestiei grăsimilor. Se știe că inhibarea acestei enzime reduce absorbția grăsimilor, ceea ce poate promova pierderea în greutate.

Cum se prepară tinctura de păpădie.
Tincturile sunt remedii pe bază de plante incredibil de ușor de făcut. Nu sunt altceva decât ierburi și alcool lăsate singure la infuzat timp de aproximativ o lună.Timpul este foarte important și nu necesită multă muncă din partea noastră.

Avem nevoie de o mana de radacini de papadie și 100 ml de alcool rafinat de 70º, tuica sau votca.Puneți rădăcina de păpădie într-un borcan de sticlă curat.Umpleți borcanul cu vodcă, asigurându-vă că rădăcinile sunt complet scufundate.Puneți un capac pe borcan și puneți-l într-un dulap întunecat timp de aproximativ 1 lună. Agitați borcanul din când în când.La sfârșitul unei luni, strecoară rădăcinile din vodcă.Puneți tinctura strecurată într-un borcan de sticlă curat și etichetați.Păstrați într-un dulap întunecat și răcăros.

Tinctura de papadie poate fi administrata intern pentru mentinerea si imbunatatirea starii generale de sanatate.Pentru gută sau tulburări hepatice, încercați 1 linguriță de trei ori pe zi.Tinctura de papadie poate fi administrata si extern sub forma de cataplasma si compresa. In cazul in care te confrunti cu dureri articulare, aplica cateva picaturi de tinctura de papadie pe locul inflamat.

Rădăcina de păpădie este în general bine tolerată și sigură de utilizat. Cu toate acestea, ca în toate medicamentele, asigurați-vă că discutați despre asta cu medicul dumneavoastră.Femeile însărcinate sau care alăptează ar trebui să o evite, deoarece nu au existat suficiente studii pentru a studia efectele secundare.

loading...

Add comment