Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
galbenele

Gălbenelele vindecă afecțiunile tubului digestiv, ulcerul gastric și inhibă dezvoltarea celulelor maligne.Cum se prepară.

Planta de gălbenele a fost folosită de mult timp pentru beneficiile sale pentru sănătatea pielii, cum ar fi ajutarea la vindecarea rănilor.S-a dovedit că ajută rănile să se vindece mai repede, posibil prin creșterea fluxului sanguin și a oxigenului în zona afectată, ceea ce ajută organismul să crească țesut nou.De asemenea, a fost folosită pentru a îmbunătăți hidratarea și fermitatea pielii.

Unul dintre motivele pentru care gălbenelele sunt atât de populare, ca ingredient în produsele de îngrijire a pielii este că vin direct din natură. Și credem că natura știe cel mai bine.Este important ca produsele tale de îngrijire a pielii să conțină cât mai multe ingrediente naturale și benefice, cum ar fi gălbenelele.

Petalele de gălbenele sunt bogate în compuși naturali numiți flavonoide. Se spune că acești compuși au efecte antiinflamatorii, antitrombogenice, antidiabetice, anticancerigene și neuroprotectoare.Dar, în continuare veți afla mult mai multe lucruri despre gălbenele.

Conținutul de antioxidanti din gălbenele poate oferi efecte antitumorale.Studiile pe eprubetă sugerează că antioxidanții flavonoizi și triterpeni din gălbenele pot lupta împotriva celulelor canceroase de leucemie, melanom, colon și pancreas.Cercetările indică faptul că extractul activează proteinele care ucid celulele canceroase, blocând simultan alte proteine care altfel ar interfera cu moartea celulelor.Totuși, ceaiul de gălbenele sau alte produse de gălbenele nu trebuie niciodată folosite ca tratament împotriva cancerului.

Gălbenelele sunt folosite în mod tradițional în medicina pe bază de plante pentru a ajuta la ameliorarea bolilor inflamatorii ale sistemului digestiv, cum ar fi gastrita și colita cronică, efectele sale curative și emoliente ajută la ameliorarea ulcerului gastric sau duodenal și pentru colita ulceroasă.

Cel mai bun mod de a beneficia de toate aceste lucruri este consumul de gălbenele sub formă de ceai.Puneți 1 până la 2 linguri de flori de gălbenele uscate sau proaspete într-o cană și turnați peste ele o cană de apă fierbinte.Acoperiți cana cu o farfurie și lăsați-o la înmuiat timp de aproximativ 10 minute.Strecurați ceaiul pentru a îndepărta resturile.

În cele din urmă, este important de știut că gălbenelele pot interfera cu sedativele și medicamentele pentru tensiunea arterială.Dacă luați oricare dintre acestea, poate doriți să evitați această plantă sau să cereți părerea unui medic înainte de a folosi acest tratament naturist.În timpul sarcinii, de asemenea este indicat să evitați produsele cu gălbenele pentru a reduce riscul de avort spontan, având în vedere presupusele efecte ale plantei asupra menstruației.

loading...

Add comment