Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
brusture-planta

Brusturele, doctorul din grădină care ține la distanță bolile grave și ameliorează multe afecțiuni.

Rădăcina de brusture a fost folosită ca hrană și medicament de secole în diferite moduri, inclusiv ca diuretic pentru a ajuta digestia.Brusturele este originar din Asia de Nord și Europa, dar este cultivat și în alte părți ale lumii, inclusiv în America de Nord.Se crede că rădăcina de brusture este partea cea mai benefică a plantei.S-a demonstrat că rădăcina de brusture conține o varietate de nutrienți, cum ar fi antioxidanți și inulină, despre care se știe că ajută la afecțiuni precum tulburările de piele, inflamația, digestia și multe altele.În plus, rădăcina de brusture conține o serie de antioxidanți, cum ar fi quercetina, acizii fenolici și luteolina, care vă pot proteja celulele de radicalii liberi. Acești antioxidanți ajută la reducerea inflamației în întregul corp.

Flavonoidele și polifenolii din rădăcina de brusture pot ajuta la încetinirea dezvoltării tumorii, precum și la reducerea durerii suferite de unele tipuri de cancer, cum ar fi tumorile de sân. Un studiu de laborator din 2011 a constatat că radicalii liberi din rădăcina de brusture au ajutat la oprirea răspândirii unor tipuri de cancer. Cu toate acestea, sunt necesare cercetări suplimentare, deoarece nu există dovezi suficiente pentru utilizarea rădăcinii de brusture ca tratament pentru cancer.

Rădăcina de brusture este una dintre acele ierburi rare care stimulează drenajul limfatic și detoxifierea. Diureticele pot ajuta la stimularea rinichilor, permițând urinei să fie eliminate mai frecvent și în cantitate mai mare – acest lucru ajută la curățarea rinichilor și poate preveni retenția de apă.Rădăcina de brusture poate ajuta, de asemenea, cu unele afecțiuni ale pielii, cum ar fi acneea și iritația minoră a pielii. Aplicați o pastă sau tinctură direct pe zona afectată.

Rădăcina de brusture este o legumă bogată în fibre. Persoanele care au nevoie de mai multe fibre, inclusiv cele cu diabet, ar putea dori să le includă în dieta lor, mai degrabă decât să le ia ca supliment. Utilizarea rădăcinii ca întreg produs ar putea fi mai sigură decât utilizarea suplimentelor.Rădăcina de brusture este disponibilă sub formă de ceai, tinctură de plante, pulbere zdrobită pe care o persoană o poate lua sub formă de pastile și decoct, care este un lichid obținut din fierberea plantei. Un pahar de ceai de brusture pe zi ar trebui să fie sigur. Consultați totuși un specialist experiență în medicină pentru sfaturi despre doza adecvată.Nu este sigur să folosiți brusture sălbatic, deoarece ar putea fi contaminat.Alte buruieni pot fi, de asemenea, confundate cu brusture.Culegeți din zone sigure și spălați bine înainte de consum.

loading...

Add comment