Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
Gelatina-buna-pentru-articulatii

Un medic militar a descoperit o rețetă pentru a scăpa de durerile de spate și picioare

Secretul dezvaluit de un medic militar constă într-un leac care elimina durerile de spate și picioare ale soldaților după antrenamentele grele.Gelatina este un produs obținut prin gătirea colagenului, acesta fiind cea mai bogată proteină găsită la oameni și animale. Se găsește aproape peste tot în corp, dar este cel mai abundent în piele, oase, tendoane și ligamente.Oferă rezistență și structură țesuturilor. De exemplu, colagenul crește flexibilitatea pielii și rezistența tendoanelor. Cu toate acestea, este dificil să mănânci colagen, deoarece se găsește în general în părțile neplacute ale animalelor.Colagenul este extras din acele parți, iar prin fierberea în apă devine gelatină incoloră și fără aromă.

O mulțime de cercetări au investigat eficacitatea gelatinei ca tratament pentru probleme articulare și osoase, cum ar fi osteoartrita.Într-un studiu, 80 de persoane cu osteoartrită au primit fie un supliment de gelatină, fie un placebo timp de 70 de zile.Cei care au luat gelatină au experimentat o reducere semnificativă a durerilor articulare, atât în ​​repaus, cât și în timpul activității, în comparație cu cei cărora li s-a administrat placebo.Deci, în concluzie gelatina poate fi utilizată pentru probleme articulare și osoase.

Gelatina comestibilă se poate procura din majoritatea magazinelor.Seara, se adauga 5 grame de gelatina intr-un sfert de cana de apa rece.Se amesteca bine si se lasasa stea pana dimineata, la temperatura camerei.Gelatina va transforma apa intr-un fel de jeleu, care se consumă dimineața pe stomacul gol.Dacă nu puteți să-l consumați așa, se poate adăuga în sosuri la friptură, în deserturi sau chiar în smoothie-uri și iaurturi.Deoarece gelatina este incoloră și fără aromă, este foarte ușor de inclus în dietă.Tratamentul complet durează 30 de zile, putându-se repeta după 6 luni.Însă, este foarte important să cereți și părerea medicului de familie sau a unui medic specialist înainte de a începe tratamentul.

Pe lângă faptul că gelatina poate reduce durerile articulare și osoase, crește funcția creierului și poate ajuta la reducerea semnelor de îmbătrânire a pielii.Totodată crește capacitatea mentală, ajută digestia şi elimina constipaţia, curăță ficatul de toxine și este extrem de benefică pentru pentru creşterea şi menţinerea sănătoasă a unghiilor, părului și dinților. Acesta este secretul dezvaluit de un medic militar care îl consideră leacul care elimina durerile de spate si articulatii.

loading...

Add comment