Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Ceaiul de pătrunjel, o licoare miraculoasă – rețeta de succes a doctorului nutriționist Virgiliu Stroescu.

Doctorul nutriționist Virgiliu Stroescu a fost veterinar, cercetător științific la Centrul de Medicină Sportivă și are doctoratul în modificări endocrinologice și metabolice.

Supranumit și ‘’apostolul alimentației sănătoase’’, doctorul Virgiliu Stroescu a fost medicul nutriționist al multor componenți ai Lotului Olimpic Român. Reputația sa de nutriționist a fost confirmată de colaborarea sa cu sportivi români de performanță. Dr. Virgiliu Stroescu ȋmpărtăşeşte întreaga sa experientă prin ședințe de consiliere în nutriție și stil de viață. ‘’ Cafeaua lui Virgil’’, o licoare miraculoasă ”Cafeaua” de pătrunjel a doctorului Virgiliu Stroescu, sau ‘’ Cafeaua lui Virgil’’, este o rețetă de succes a medicului nutriționist.

Ingrediente:
2 legături de pătrunjel proaspăt 1 lingură miere de albine 1 lămâie bio 1 lingură ulei de măsline jumătate de litru de apă
Cum se procedează:
Se spală pătrunjelul verde, se taie și se adaugă în vasul unui blender, împreună cu mierea, lămâia tocată mărunt, cu tot cu coajă, fără sâmburi (dacă este naturală), sau sucul de lămâie, uleiul de măsline și apa. Se amestecă bine. Se bea 1 ceașcă de ceai de pătrunjel (1 pahar), zilnic.

Doctorul nutriționist Virgiliu Stroescu:
‘’Cand bei un pahar de acesta, indiferent de cât de obosit ești și cât de trist ești, și amărât, simți întâi un fel de zguduitură în corp, se ridică părul și, după un sfert de oră, jumătate de oră, ești ca și cum te-ai fi sculat din somn’’.

– Frunzele de pătrunjel conțin opt vitamine și numeroase alte substanțe care previn degenerarea ADN-ului și îmbătrânirea celulelor (flavonoidele, clorofila, ftalidele, etc.).
– Vitamina C, vitamina A, vitamina B12, clorofila, dar și luteolina din frunzele de pătrunjel stimulează producția de celule ale sistemului imunitar și le activează pe cele existente.
– Pătrunjelul echilibrează și stimulează energia organelor, îmbunătățindu-le capacitatea de asimilare și utilizare a nutrienților.
– Ajută la neutralizarea efectelor nocive ale alcoolului și ale tutunului, este un bun stimulent al sistemului nervos.
– Pătrunjelul verde protejează plămânii și căile respiratorii, ficatul, intestinul și rinichii de radicalii liberi, de apariția mutațiilor și a cancerului.
– Pătrunjelul verde amestecat cu suc de lămâie și ulei de măsline activează puternic sistemul imunitar și, în plus, combate direct foarte multe specii de bacterii și ciuperci parazite. Studii făcute la Universitatea din Ankara (Turcia) recomandă această combinație mai ales în cazurile de infecții recidivante, imunitate slăbită.
Sursa: topremediinaturiste.ro/cafeaua-de-patrunjel-o-licoare-miraculoasa-reteta-de-succes-doctorului-nutritionist-virgiliu-stroescu/

loading...

Add comment