Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Tratament naturist pentru refacerea ficatului-rețeta dr.Eugen Giurgiu.

Ficatul este cea mai mare glandă din organismul uman, fiind un organ parenchimatos voluminos cu o greutate care variază între 1200 și 1500 mg.Ficatul îndeplinește o serie de roluri foarte importante în organism: de epurare, detoxifiere, secreție de bilă necesară digestiei intestinale, având un rol determinant în realizarea proceselor de sinteză, și anume de degradare și de stocare a substanțelor organice și anorganice absorbite la nivel intestinal.

Un ficat obosit, suprasolicitat, gras sau marit, desi nu va da durere, va transmite simptome specifice, printre care greata, oboseala nejustificata, migrene, lipsa capacitatii de concentrare, transpiratii abundente si urat mirositoare, halena, simptome care nu sunt specifice, insa care ar trebui investigate.

Majoritatea oamenilor care au probleme de sanatate se intreaba cum este alcatuit ficatul unam.Ficatul este impartit in lobi (drept, cel mai mare, caudat, cel mai mic si lobul stang), iar fiecare lob este impartit in segmente, structura fiind oarecum comparabila cu cea a unei portocale.

Fiecare segment are vase de sange, limfa, nervi si cai biliare proprii, care prin unire dau artera hepatica, vena porta si calea biliara principala a ficatului.

Dr. Eugen Giurgiu dezvăluie rețeta cu care îți poți reface ficatul în mod natural.
Ingredientele de care ai nevoie:
150 g de pulbere de fructe de armurariu
200 g de pulbere de fructe de cătină
300 g de polen crud
100 g de propolis brut răzuit
1 kg de miere

Cum le pregătim?
Amestecați într-un vas emailat toate ingredientele. Pulberile de armurariu și cătină pot fi procurate de la magazinele naturiste.

Dacă aveți fructe uscate, le puteți face în casă, folosind râșnița electrică de cafea. Puneți mai întâi în vas pulberea de armurariu și pulberea de cătină. Adăugați granulele de polen.Dați propolisul pe răzătoare și adăugați-le în vas. Acesta se rade mai ușor dacă este ținut la congelator înainte. Amestecați ingredientele cu o lingură de lemn. Turnați mierea și amestecați din nou, până rezultă o pastă omogenă.

Repartizați preparatul în borcănele de sticlă cu capac. Acestea se păstrează în frigider.

Cum poate fi administrat?
Amestecați înainte de fiecare administrare, pentru omogenizarea ingredientelor. Se recomandă câte 1 lingură de preparat, de 2 ori pe zi: 1 lingură dimineața și 1 lingură la amiază, înainte de masă.

Cura se ține până când întreaga cantitate de preparat este consumată.
În bolile de ficat mai severe (hepatite, ciroză sau cancer), tratamentul se poate relua încă de 1-2 ori, după nevoie.Între cure se va face o pauză de 15 zile.

loading...