Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

5 lucruri pe care Vărsătorii nu le suportă

Fiecare semn are o listă minunată de trăsături de personalitate. Bineînțeles că are atât trăsături bune, cât și mai puțin bune. Dacă sunteți într-o relație cu un nativ Vărsător, probabil că este bine de știut ce lucruri nu le suportă sau îl deranjează cel mai tare. Nu este un semn cu totul ușor de înțeles, dar nici imposibil, bineînțeles. În continuare vă vom prezenta o listă cu 5 lucruri pe care Vărsătorii nu le suportă. Încercați să țineți cont de ele atunci când aveți de-a face cu acești nativi. Va fi mai ușor.

1. Vărsătorii nu suportă să fie înconjurați de nedreptate și de ipocrizie sau atunci când cei din jur nu sunt sinceri cu ei și inventează tot felul de scuze. Ei sunt greu de păcălit și își vor da seama rapid de intențiile oamenilor.

2. Vărsătorii nu suportă atunci când cei din jur încearcă să le controleze viața și să le dicteze mișcările. Ei sunt firi independente care își urmează propriul drum în viață și nu țin cont de părerea nimănui.

3. Vărsătorii nu suportă atunci când persoana iubită are telefonul închis sau nu răspunde. Ar fi mai bine să ai o scuză bună pentru asta. Nu le place să se simtă ignorați sub nicio formă.

4. Ei nu suuportă să fie jigniți sau provocați de cei din jur și au tendința de a plăti cu aceeași monedă. Vărsătorii sunt oameni corecți care nu vor face nimic să te supere, atât timp cât și tu îi tratezi la fel.

5. Vărsătorii nu suportă atunci când un prieten drag îi trădează și se simt dezamăgiți complet. Ei sunt întotdeauna acolo pentru cei dragi la nevoie și se așteaptă în schimb la același lucru.

loading...

Add comment