Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

8 lucruri nesemnificative care ar putea semnala o boală periculoasă

Uneori este mai bine să fii precaut și să acorzi atenție lucrurilor minuscule din corpul tău, deoarece aceste lucruri ajută adesea să identifice și să elimine o boală periculoasă într-un stadiu incipient. În continuare avem o listă de modificări minore ale aspectului sau comportamentului care ar putea deveni semnalarea unui diagnostic tragic. Citește cu atenție!

1. Într-o fotografie realizată cu un blitz, doar un ochi este roșu.


Ochii roșii din fotografiile făcute cu bliț sunt tortura pentru cei cărora le place să facă fotografii pe timp de noapte. De fapt, este doar pâlpâirea vaselor de sânge în ochiul unei persoane. Și dacă un ochi a ieșit roșu și celălalt este alb, înseamnă că ceva blochează vasele. Aceasta poate fi o cataractă, o tulburare, o infecție a ochiului sau chiar un cancer de ochi, care este cel mai periculos dintre toate acestea.O mama americană a împărtășit recent fotografia fiului său cu un ochi roșu online. Persoanele care au comentat fotografia i-au spus să meargă la specialiști.Mai apoi, a fost dignosticat cu cancer.Deci, dacă vedeți o astfel de fotografie cu ochii roșii de la o petrecere, mergeți la oftalmolog!

2. O linie neagră apărută pe unghie.


O altă fotografie care a zdruncinat lumea internetului a fost de la un manichiurist maestru care a postat o fotografie a unghiei clientului cu o linie verticală neagră. Femeia a vrut să acopere această linie cu lac de unghii. Datorită manicuristului vigilent care o trimite la o clinică, medicii au găsit cancer de piele. Această linie este numită melanonchie și nu este o boală, ci un semn de o boală gravă în organism. Dacă o vedeți, mergeți imediat la medic.Această linie poate fi un semn al unei întâmplări grave în corpul dvs.

3. O schimbare bruscă a scrisului de mână.


Dacă scrierile de mână ale unei persoane s-au schimbat brusc, acestea pot fi un semn al bolii Parkinson sau al paraliziei tremurului. Cu această boală, scrisul de mână se poate schimba brusc, devenind neuniform, mic și cu litere descrescătoare sau chiar dispărute. Este legat de faptul că persoana încearcă să facă tot posibilul să controleze tremurul în mâinile sale.

4. O nevoie puternică de a înregistra totul într-un jurnal.


Scrierea planurilor pe hârtie este un obicei bun al unei persoane foarte disciplinate. Dar dacă o persoană nu a făcut-o niciodată înainte și acum brusc simte nevoia de a scrie întotdeauna lucrurile în jos, datorită uitării simple, este un semn prost. Se poate semna că memoria lor pe termen scurt s-a înrăutățit și poate fi unul dintre primele simptome ale bolii Alzheimer.

5. Lumini intermitente periodice.


Văzând străluciri bruște de lumină în locuri și momente în care nu ar trebui să fie, poate fi un semn al deteriorării retinei oculare . Dacă aceste blitz-uri, de obicei descrise ca „stele explozive” sau „fulgere” merg împreună cu dureri de cap sau amețeli, trebuie să mergeți imediat la medic.

6. Senzație de sete continuă.


Dacă o persoană a început să se simtă permanent setea și beau mult mai multă apă decât de obicei, este un semn de intoxicare. Acest lucru poate fi cauzat de mulți factori, pornind de la o mahmureală la tumorile care otrăvesc corpul. Totuși, cea mai frecventă boală cu un astfel de simptom ascuțit este diabetul , motiv pentru care este strict recomandat să treceți pe la medicul dvs.

7. Durere în zona buricului.


Un atac al apendicitei este ceva care pare a fi destul de obișnuit, dar teribil, totuși. Cel mai interesant lucru este că oamenii de știință încă nu pot să-și dea seama de cauzele acestei boli și au tendința să creadă că fiecare persoană are propriile motive. Totuși, există un simptom de început al atacului comun pentru majoritatea oamenilor: o durere ascuțită în zona ombilicului care se mișcă încet până în partea dreaptă a burții în 2-4 ore.Dacă această durere s-a oprit brusc, nu este niciun motiv să vă relaxați, deoarece poate fi calmul înainte de furtună. Numele furtunii este peritonita , o complicație mortală a apendicitei. Sunați o ambulanță în orice caz.

8. Umflarea abdomenului.


În zilele noastre, mulți oameni suferă de balonare abdominală datorată stresului constant, deshidratării și supraalimentării. Uneori este pur și simplu incomod; uneori, aceasta poate însemna o tulburare minoră, cum ar fi constiparea sau inflamația bacteriană a intestinului subțire. Ce puteți face aici este să încercați să observați ce produse provoacă această balonare și să încercați să le reduceți.
Cu toate acestea, în alte cazuri, un stomac înfundat poate însemna o problemă de sănătate mult mai gravă decât credeți. Această listă conține astfel de boli cum ar fi boala celiacă, sindromul de denocire și chiar și cancerul ovarian. Deci, dacă împreună cu balonarea observați o schimbare persistentă în obiceiurile intestinului, orice umflături în jurul fundului sau stomacului sau pierdere în greutate inexplicabilă, vizitați imediat medicul. E mai bine să fii în siguranță decât să îți pară rău mai târziu că n-ai fost la control din timp.

Țineți cont de aceste informații și urmăriți cu atenție sănătatea, deoarece această este prețioasă.Nu încercați să faceți niciodată un tratament „după ureche” și căutați întotdeauna ajutor la medicul de specialitate.

loading...

Add comment