Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Persoanele care beau cafeaua fără zahăr sunt rele la suflet, spune un studiu din Austria.

Preferi mâncărurile amare și bei cafeaua fără zahar? Aceste aspecte ar putea spune multe despre personalitatea ta. Un studiu recent a demonstrat că persoanele care preferă alimentele amare au trăsături antisociale, potrivit a două studii de cercetare efectuate de Universitatea din Innsbruck, Austria.

În cadrul acestor cercetări au fost evaluate gustul pentru unele alimente și au fost efectuate chestionare de personalitate, printre acestea regăsindu-se trăsături precum psihopatie, narcisism, sadism și agresivitate, comportamente de personalitate ale oamenilor „răi”.

Ipoteza s-a bazat pe o teorie legată de aroma personalității. Obținerea confirmării a venit după analizarea răspunsurilor a 953 de persoane, și asocierea preferințelor gustului amar cu trăsăturile de personalitate malefică și tendințele sadice.

Astfel, concluzia cercetătorilor a fost că alimentele amare sunt preferatele persoanelor negative. Cu toate acestea, aromele amare, dincolo de personalitate, sunt bune pentru sănătate deoarece stimulează apetitul și promovează digestia, motiv pentru care aceste alimente sunt recomandate celor cu apetit scăzut sau cu greutate redusă. Printre alimentele amare se numără: ciocolata amară, sparanghel, broccoli, anghinare, conopidă, nap, cicoare, muștar, dovlecei, varză, varză de Bruxelles, dovlecel și, bineînțeles, cafea.
Sursa: mamaplus.md

loading...

Add comment