Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
apa

Bea două pahare cu apă în fiecare dimineață, imediat ce te trezești.Un reputat neurochirurg a dezvăluit cel mai mare secret.

Primul este extraordinar, pentru că evacuează toate ‘dejectele’ tubului digestiv. Al doilea pahar cu apă este foarte bun pentru că intră în circulație și pune ”locomotiva” în mișcare”, a adăugat Prof. Dr. Vlad Ciurea.Renumitul profesor a dezvăluit acest secret pentru sănătatea organismului.

Cine este Vlad Ciurea?
Alexandru-Vladimir Ciurea este un medic neurochirurg român. El a înființat Departamentul de Cercetare în Neuroștiințe al Spitalului Clinic „Bagdasar-Arseni”, a condus și a fost implicat în aproape 20 proiecte de cercetare naționale și internaționale.

Un organism hidratat este un organism sănătos. Apa băută dimineața pune organismul în funcțiune.Consumul de apă la prima oră dimineața ajută imediat la rehidratarea organismului. Șase până la opt ore de somn este o perioadă lungă fără a consuma apă. Să bei două sau trei pahare de apă chiar când te trezești este o modalitate bună de a-ți rehidrata corpul rapid.

Apa este esențială pentru corpul tău.Aproximativ 60% din corpul tău este format din apă.Toate organele și țesuturile depind de apă, iar aceasta joacă numeroase roluri în corpul tău.Apa permite circulația sângelui, care transportă substanțele nutritive către celulele tale și elimină deșeurile din acestea.Apa ajută la lubrifierea articulațiilor și este un element esențial al fluidelor lubrifiante ale corpului, inclusiv saliva și mucoasa gastrică, intestinală, respiratorie și urinară.Apa acționează ca un amortizor de șoc, protejându-vă organele și țesuturile ajutând la menținerea formei celulare.

Consumul de apă dimineața va îmbunătăți sănătatea intestinală.Menținerea unei hidratări adecvate poate ajuta la prevenirea sau ameliorarea simptomelor a numeroase probleme de sănătate. În unele cazuri, consumul de apă pe stomacul gol poate face ca aceste beneficii să fie simțite mai puternic. Infecțiile intestinale, de exemplu, s-au dovedit a fi mai puțin probabile pentru persoanele care beau mai multă apă. Indiferent dacă ați avut sau nu probleme intestinale, acesta este un motiv excelent pentru a bea mai multă apă dimineața.

Dacă încerci să slăbești, consumul de apă dimineața îți poate ajuta și mai mult eforturile de a-ți porni metabolismul. Menținerea hidratată vă ajută corpul să înceapă să ardă calorii mai repede, ceea ce este vital atunci când încercați să eliminați grăsimea corporală.

loading...

Add comment