Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Cu ce zodii e compatibil Berbecul?

Berbecii sunt pionierii printre toate semnele. Îi place să preia conducerea în orice fac. Planeta lor dominantă este Marte, ceea ce îi face să iasă în evidență, să fie hotărâți și să vibreze cu energie.În mod natural, compatibilitatea Berbecului este destul de bună cu cele mai multe semne.Unul dintre dezavantajele din graficul de compatibilitate al Berbecului este că sunt foarte nerăbdători, dar din fericire ei iartă și uită cu ușurință.

Berbecul este cel mai compatibil cu: Gemeni, Sagetator și Leu.

În ceea ce privește compatibilitatea Berbecului , acest semn este cel mai compatibil cu Gemenii, Sagetatorul și Leul. Compatibilitatea nativilor cu Berbec va fi dinamică și plină de energie. Nu va exista niciodata un moment plictisitor in relatia lor, conform celor mai bune compatibilitati ale Berbecului. Berbecul și Gemenii , ambii cunoscuți pentru încredere reciprocă și dorință de cunoaștere profundă, vor face casă.

Compatibilitatea Berbecului cu Sagetatorul, care este un alt pasionat, în care energiile înalte ale ambelor semne se întâlnesc și ambele semne pot intra într-un război cu privire la semnul care este mai energic. Sunt garantate distracții, descoperiri și noi descoperiri.

Berbecul este cel mai puțin incompatibil cu: Fecioara,Capricornul și Taurul.

Compatibilitatea Berbecului are cel puțin următoarele semne: Fecioara, Capricornul și Taurul. Compatibilitatea cu Fecioara nu este atât de bună, pentru că ei amandoi doresc întotdeauna să conducă, în timp ce nativii Fecioara sunt obsedați de a găsi defecte și critici, pe care berbecul nu le prea înțelege. Această relație a Fecioarei Berbec poate funcționa numai dacă ambii sunt răbdători și doresc să lucreze la ea.

Compatibilitatea Berbecului este cea mai slabă cu Capricornul, deoarece nu este un meci foarte bun pentru ei. Ambii au calități de conducere și conflictele apar din orice. Potrivit compatibilității zodiacului Berbec, ei nu se potrivesc nici la bani, pentru că nativii Berbecului tind să arunce banii pe orice, iar nativul Capricorn tinde să fie strângăreț.

Nici compatibilitatea cu Taurul, nu este una foarte bună, deoarece o relație între ei doi este foarte fragilă și ușor de rupt în orice moment.

loading...

Add comment