Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Inteligenţa zodiilor: Ce tip de inteligențǎ ai?

Dacă ați crezut că inteligența este un cuvânt cu un singur sens, atunci probabil nu sunteți destul de familiarizat cu cele nouă tipuri de inteligență, conform psihologului american Howard Gardener.Toți oamenii suntem niște creaturi unice cu combinații complet diferite.A fi un geniu matematic nu înseamnă neapărat că poți rock la chitară ca Jim Hendrix. Cu excepția cazului în care, bineînțeles, depuneți multă muncă grea în ea și vă pricepeți foarte bine. Dar „munca grea bate talentul” este o chestiune complet diferită, așa că mai bine îl lăsăm pentru altă dată.

Fiecare dintre noi este genial în felul său, dar știați că astrologia influențează ce tipuri de inteligență dețineți? În funcție de semnul zodiacal, vă putem ajuta să identificați ce tipuri de informații sunt cele mai ascuțite săbii ale voastre.Iatǎ câteva repere pentru fiecare zodie în parte:

Berbecul are o inteligență aparte.
Oamenii născuți sub semnul Berbecului sunt intuitivi și au încredere în intinctul lor în viață. Ei sunt capabili să își recunoască propriile sentimente, îți cunosc foarte bine și obiectivele lor, motiv pentru care fiecare mișcare pe care o fac pentru atingerea scopului lor este una demnă. Când vedeți un risc, Berbecul vede o posibilitate. Conștiința lor este la un nivel diferit de cel al oricui. De asemenea, se pricep să citească sentimentele, emoțiile, motivele și comportamentele altor persoane.

Taurul are o inteligență interpersonală.
Taurii sunt cunoscuți pentru rezistența fizică și puterea lor, ceea ce îi face să se potrivească ideal pentru diverse sporturi. Mișcarea și poziționarea corpului lor fără a se gândi prea mult este ceea ce fac cel mai bine. O altă inteligență care depășește la tauri este inteligența interpersonală, deoarece sunt oameni incredibil de compătimiți și empatici, cărora le pasă cu adevărat de ceilalți.

Gemenii au o inteligență logic-matematic.
Gemenii sunt cunoscuți pentru multe lucruri. În primul rând, sunt oameni sociali, pricepuți să se exprime tare și clar, astfel că cel mai mare tip de inteligență al acestora este lingvistic.Sunt cunoscuți ca indivizi complexi și indecisi, dar nu atunci când vine vorba de comunicare cu siguranță. Mulți gemeni cu această inteligență adoră să scrie, să citească, să împărtășească experiențe de viață și chiar să facă puzzle-uri.De asemenea, gemenii sunt buni cu numerele, rezolvarea problemelor, deducția și provocările logice, astfel încât inteligența lor logico-matematică este, de asemenea, printre cele mai clare.

Racii se ghidează după inteligența emoțională.
Cei mai hrănitori oameni ai zodiacului care iubesc să aibă grijă de ceilalți, în special de cei dragi, posedă inteligență emoțională mai mult decât orice alt semn al zodiacului.Compasionant, protector și grijuliu pentru tot ce există pe acest Pământ.Adoră natura și au un intelect natural pentru animale și plante, deoarece au pur și simplu un efect pentru creșterea animalelor și pentru creșterea plantelor.

Leii au o inteligență naturală.
sunt indivizi extrem de adaptivi și cu minte largă, ceea ce înseamnă că, practic, pot realiza orice le-au pus în minte.Ei pot memora în mod natural melodii, ritmuri și melodii, motiv pentru care fac compozitori și muzicieni uimitori.Leul, încrezător și curajos știe întotdeauna să se exprime clar, întrucât inteligența lor lingvistică este corectă.

Fecioarele au o inteligențǎ analiticǎ.
Datorită răbdării, abilităților lor de analiză, deducție și observație, inteligența logică a Fecioarelor se află la un nivel imposibil de egalat cu alt semn zodiacal. Aceste genii practice pot veni rapid cu ipoteze și le pot dovedi corecte.Când trebuie să suni pe cineva să te ajute să câștigi milionul în emisiunea TV „Vrei să fi milionar”, nu te gândi de două ori și apelează la un nativ Fecioară.

Balanțele au o inteligență interpersonală.
Armonie, echilibru, pace: oricât de stereotip ar părea, Balanța se rezumă la asta.Cum altfel ar construi viața perfect echilibrată și pașnică pe care și-o doresc dacă inteligența lor interpersonală nu este la un nivel înalt? Aceste persoane prietenoase și interactive pot recunoaște sentimentele celorlalți și ori de câte ori este nevoie, își vor sacrifica propria fericire pentru a-i face pe ceilalți să se simtă mai bine. Sunt sensibili și la stările de spirit ale altor oameni.

Scorpionii au o inteligență profundă și misterioasă.
Gândirea scorpionilor este plinǎ de înțelesuri subtile și simboluri.El vede ceea ce alții nu pot vedea și asociazǎ ceea ce vede cu înțelesuri misterioase, care deschid poarta unei lumi magice, doar de el înțeleasǎ.Intuiția Scorpionului este de asemenea unică, având cele mai bune soluții la orice problemă.Scorpionii sunt atrași de tot ce înseamnǎ mister, tabu, ocultism, secret

Săgetătorii au o inteligență existențială.
În afară de Vărsători, nimeni nu pune mai multe întrebări despre viață decât Săgetătorul. Acești filosofi și indivizi cu minte largă par să se bucure de abordarea marilor întrebări despre viață, cum ar fi de ce trăim și murim și ce se întâmplă după viață. Săgetătorii își caută în permanență scopul în viață și mulți îl găsesc, motiv pentru care, de multe ori, par că știu exact ceea ce fac tot timpul.Mințile și corpurile lor sunt, de asemenea, bine sincronizate și sunt foarte bune în îndeplinirea sarcinilor și activităților fizice.

Capricornii au o gândire calculată și logică.
Capricornii sunt solvenții naturali pentru probleme. Inteligența lor logico-matematică este una dintre cele mai fine calități ale ei și se potrivește amestecului lor de trăsături de personalitate: loiali, sinceri, compătimiți și, mai ales, ambițioși. Înveți adevăratul sens al ambiției când vezi că un Capricorn muncește din greu pentru a-și atinge obiectivele.

Vărsătorii au o inteligență inovatoare și originală.
Gânditorii zodiacului sunt, de departe, oameni cu cea mai mare inteligență existențială, deoarece curiozitatea lor nu este pe deasupra. Toate acele întrebări care sunt practic imposibil de răspuns sunt de interes pentru Vărsătorii mereu gânditori. Sunt inventive și cu minte ascuțită, cunoscute drept cele mai inteligente semne ale aerului.

Peștii au o inteligență naturală și intuitivă.
Ei apreciază toate lucrurile vii și cele care trăiesc în natură și le place să petreacă cât mai mult timp în aer liber. Sunt într-o comuniune permanentǎ cu universul și cu energiile subtile.Peștii cred cǎ nu existǎ nimic din ce nu pot fi, face sau avea.Ei gândesc dincolo de limite, crezuri, legi, emoții, rațiune, voințǎ, ambiții.

loading...

Add comment