Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

5 lucruri pe care Săgetătorii nu le suportă

Fiecare semn are o listă minunată de trăsături de personalitate. Bineînțeles că are atât trăsături bune, cât și mai puțin bune. Dacă sunteți într-o relație cu un nativ Săgetător, probabil că este bine de știut ce lucruri nu le suportă sau îl deranjează cel mai tare. Nu este un semn cu totul ușor de înțeles, dar nici imposibil, bineînțeles. În continuare vă vom prezenta o listă cu 5 lucruri pe care Săgetătorii nu le suportă. Încercați să țineți cont de ele atunci când aveți de-a face cu acești nativi. Va fi mai ușor.

1. Săgetătorii nu suportă atunci când cei din jurul lor se gândesc prea mult la trecut și la lucruri negative. Ei sunt foarte optimiști, nu cad pe gânduri și lasă trecutul în urmă. Au lucruri mult mai importante de făcut decât să se gândească la lucruri negative.

2. Săgetătorii nu suportă ca cineva drag lor, să îi dezamăgească și își pierd rapid încrederea în acea persoană. Ei sunt întotdeauna acolo pentru cei dragi și se așteaptă în schimb la același luru.

3. Săgetătorii nu suportă atunci când cei din jur încearcă să le controleze viața și să le dicteze mișcările. Ei sunt firi independente care își urmează propriul drum în viață și nu țin cont de părerea nimănui.

4. Săgetătorii nu suportă atunci cînd cei din jur nu sunt sinceri cu ei și inventează tot felul de scuze stupide. Ei sunt greu de păcălit și gândesc mereu cu zece pași înainte.

5. Săgetătorii nu suportă când aparte ceva neașteptat în viața lor și le da planurile peste cap. Săgetătorii sunt organizați și au un plan pe termen lung, bine pus la punct.

loading...

Add comment