Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

5 lucruri pe care Racii nu le suportă

Fiecare semn are o listă minunată de trăsături de personalitate. Bineînțeles că are atât trăsături bune, cât și mai puțin bune. Dacă sunteți într-o relație cu un nativ Rac, probabil că este bine de știut ce lucruri nu le suportă sau îl deranjează cel mai tare. Nu este un semn cu totul ușor de înțeles, dar nici imposibil, bineînțeles. În continuare vă vom prezenta o listă cu 5 lucruri pe care Racii nu le suportă. Încercați să țineți cont de ele atunci când aveți de-a face cu acești nativi. Va fi mai ușor.

1. Racii nu suportă atunci când cineva îi provoacă la o ceartă stupidă și nu-i lasă în pace. Ei sunt pașnici și nu te vor deranja cu nimic, atât timp cât nici tu nu faci asta.

2. Racii nu suportă bărfa și nici oamenii care te vorbesc pe la spate. Ei sunt sinceri și amabili și nu îi judecă pe cei din jur după aparențe sau după vorbe.

3. Racii se enervează când au de-a face cu persoane care nu au simțul umorului și nu gustă din glumele lor. Ei au simțul umorului, le place să facă glume cu cei din jur și nu îi înțeleg pe cei care nu simt glumele lor.

4. Ei nu suportă ca cei din jur încearcă să îi tragă de limbă cu tot felul de întrebări. Ei refuză să vorbească despre problemele lor, din teama de a-i împovăra pe alții cu asta.

5. Racii nu suportă oamenii care nu au încredere în ei și în propriile forțe, adică îi subestimează cumva. Ei sunt persoane de încredere, au cuvânt și sunt extrem de calculați atunci când vine vorba să ia o decizie importantă.

loading...

Add comment