Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

5 lucruri pe care Leii nu le suportă

Fiecare semn are o listă minunată de trăsături de personalitate. Bineînțeles că are atât trăsături bune, cât și mai puțin bune. Dacă sunteți într-o relație cu un nativ Leu, probabil că este bine de știut ce lucruri nu le suportă sau îl deranjează cel mai tare. Nu este un semn cu totul ușor de înțeles, dar nici imposibil, bineînțeles. În continuare vă vom prezenta o listă cu 5 lucruri pe care Leii nu le suportă. Încercați să țineți cont de ele atunci când aveți de-a face cu acești nativi. Va fi mai ușor.

1. Leii nu suportă atunci când trebuie să aștepte pe cineva. Sunt punctuali din fire și nu le place să piardă timpul așteptându-i pe alții. Își pierd foarte ușor răbdarea atunci când fac asta.

2. Leii nu suportă să piardă. Sunt foarte nervoși atunci când planurile nu le ies așa cum și-ar dori și fac orice e posibil să repare acest lucru. Leii sunt firi ambițioase care nu știu cum să facă față eșecului, deoarece nu prea se confruntă cu așa ceva.

3. Leii nu suportă ca cei din jur să îi supere pe cei dragi lor cu ceva. Sunt firi posesive și protective și vor face orice să îi vadă pe cei dragi fericiți și îi vor urî până la moarte pe cei care îi supără.

4. Leii nu suportă atunci când cineva nu le cere lor primii părerea. Sunt foarte buni în a da sfaturi celor din jur și se simt foarte iritați când nu li se dă șansa să fie primii care fac acest lucru.

5. Ei nu suportă să se simtă controlați, sub orice formă. Leii au nevoie de spațiu și de libertate cât de puțină. Ei vor să știe că au control asupra propriei lor vieți.

loading...

Add comment