Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Vărsătorul e zodia aproape perfectă. Cei născuți sub acest semn zodiacal merită tot respectul

Cei dintre noi care sunt născuți sub acest semn ascund multe secrete despre personalitatea lor, care nu este întotdeauna evidentă până când nu îi cunoașteți cu adevărat .Deci, pentru a vă oferi o înțelegere a ceea ce înseamnă cu adevărat să te naști sub semnul Vărsător avem câteva trăsături și caracteristici care fac ca acest semn să merite tot respectul și să fie unul aproape perfect.

Vărsătorii sunt foarte atenți la cine se împrietenesc.
Varsatorul este selectiv cu privire la cine îi permite să intre in „cercul lor interior” si prefera calitatea peste cantitate atunci cand vine vorba de cei mai apropiati prieteni.Ei ar prefera mai degrabă o mână de prieteni decât o tonă de întâlniri aleatorii de care nu le pasă.

Vărsătorul este incredibil de independent.
Caracteristicile dependenței de sine sunt puternice față de Vărsător și au o mare dorință de a ieși și de a le face pe cont propriu fără a trebui să se bazeze pe caritate sau pe ajutorul altora.Uneori, ei pot fi atât de independenți, încât au dificultăți în a cere ajutor în timpul în care au nevoie cel mai mult.

Vărsătorul îmbrățișează schimbarea și poate fi destul de imprevizibil.
Un sentiment de imprevizibilitate este o trăsătură comună a Vărsătorului. Ei se plictisesc de rutinele repetitive și urasc ideea de a face același lucru în fiecare zi. Ei preferă să-și trăiască viața cu un sentiment de aventură.

Vărsătorul învață din greșelile lor din trecut și nu face aceeași greșeală de două ori.
Nimeni nu este perfect și chiar Vărsătorul este predispus să facă această greșeală ciudată aici și acolo, atunci când este vorba de luarea unor decizii importante.Dar, spre deosebire de unele dintre celelalte semne, un lucru pe care nu-l vor face este să se lase să facă aceeași greșeală nemiloasă mereu.

Varsatorul este un mare ascultator si, de asemenea, ofera si cateva sfaturi destul de bune.
Ei urăsc să-și vadă prietenii triști și sunt mereu acolo pentru ei atunci când au nevoie de cineva să vorbească și să se elibereze.Nu numai că sunt niște ascultători buni, ci și plini de înțelepciune și sfaturi utile.

Varsatorul cauta cei mai bune din oameni si sunt dispusi sa ofere cuiva o a doua sansa.
Varsatorul cauta in mod instinctiv cel mai bun din oameni si atunci cand cineva apropiat greșește, ei sunt dispusi sa ierte si sa le dea o a doua sansa, mai degraba decat sa aiba energie negativa.

Varsatorul are opinii puternice si nu le este teama sa le spuna.El este intotdeauna dispus sa asculte ceea ce are de spus toata lumea, dar nici nu le este teama sa-si exprime propriile opinii.

loading...

Add comment