Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Horoscop Octombrie

Berbec

Trebuie să fiți conștienți de faptul că Octombrie poate fi sursa unor întrebări mult mai importante decât pare evident acum. Oamenii născuți în Berbec vor trebui să facă față criticilor aspre . Horoscopul din octombrie prezice că rezultatele dvs. excelente în 2018 sunt considerate date; și, prin urmare, orice altceva ( fiind doar bun sau mediu ) face ca ceilalți să fie nemulțumiți. Zi de zi și săptămână de săptămână , Berbecul va câștiga încrederea în sine și va instrui abilitatea de a găsi surse interne de energie .

Taur

„Omul este măsura tuturor lucrurilor”, a spus filozoful grec Protagoras. Dar în octombrie, doar Taurul va fi măsura potrivită! Da, nimic nu rezistă viziunii dvs. cu raze X. Copiii poartă șosete ciudate? Vai de ei! Dragul tău are o masă dezordonată? El o va regreta cu siguranta. Dar tu? Dacă afli că figura ta nu este potrivită pentru prima pagină a unei reviste, când te uiți accidental în oglindă, vei fi în mod corespunzător supărat pe tine însuți.

Gemeni

Horoscopul din octombrie este un buchet colorat de emoție, impresii și sentimente emoționale puternice pentru toți oamenii Gemeni. Această lună a anului 2018 vrea să vă spună, metaforic, că , dacă vă place cafeaua tare, imaginați-vă că o veți bea o lună întreagă; Potrivit horoscopului, Octombrie se poate bucura, mai presus de toate, de oameni neînfricați născuți în Gemeni, care caută experiențe cu adevărat interesante. Ei bine, să o avem! Cu toate acestea, o plută îndrăzneață în râul plin de piranha nu poate fi decât începutul umil.

Rac

Racilor, octombrie vă va surprinde cu siguranță. În loc să vă simțiți pierduți într-un deșert gol, așteptați puterea. Meriți plăcerea clopotelor cerești și aripilor pur angelice. Horoscopul sugerează că Racul nu ar trebui să fie modest în octombrie . În viața de zi cu zi, precum și într-un restaurant, nu vă bucurați doar de felul principal, dar cu siguranță aveți nevoie de supă și de desert – fiți exigenți și în tot ceea ce viața are de oferit .

Leu

Horoscopul din 2018 octombrie vă va convinge cu siguranță că relațiile umane sunt fragile și, prin urmare, nu este înțelept să le tratăm fără griji . Nativii zodiei Leu vor învăța încă din primele zile ale lunii că problemele nerezolvate din trecut pot veni peste ei și le pot face viața mai grea. Fii atent la ce ți se spune și ai răbdare cu cei din jurul tău. Pe la mijlocul lunii se pot întrezări niște șanse de câștig, așa că profită de ele cu mare grijă.

Fecioară

Fecioara, in functie de horoscopul din octombrie, totul poate parea a fi putin „lent” acum, indiferent daca o vrei sau nu. Armonia corporală și mentală a Fecioarelor nu va începe cu ușurință . În căsătorie și în orice altă relație, trebuie să acceptați pur și simplu că mersul pe jos este doar o parte a instruirii și o pregătire necesară pentru următorul pas înainte.

Balanță

Horoscopul pentru luna a zecea a anului 2018 vă arată,că cei care se nasc în Balanță, sunt ca un marinar puternic care traversează un râu misterios . Potrivit horoscopului Balanța se va descurca foarte bine în ceea ce privește estimarea corectă a capacității de planificare și rezolvare a problemelor. Luna aceasta profita din plin de șarmul care îl ai pentru a consolida relația cu persoana iubită și pentru a da relației un nou sens, în cazul în care a devenit puțin monotonă.

Scorpion

Octombrie este luna când Scorpionul va duce o viață confortabilă ușoară fără griji și probleme. Nu contează dacă Scorpionul va lua un arc de tragere, o riglă, o șurubelniță, o perie sau un șoarece computer, el va ști exact ce să facă și unde să reușească. În octombrie, Scorpionul va avea parte de energia necesară și orientarea adecvată pentru a reuși tot ceea ce îți propune să facă.

Săgetător

Fii atent, cerul clar va fi urmat de nori la orizont. Astfel, Scorpionul ar trebui să arate mai mult respect regulilor și ordinii comune . Horoscopul avertizează că haosul și tendința de distragere poate depăși rolul de lider în viața Scorpionului. Aceasta va deveni evidentă mai ales în sfera organizării muncii, mai degrabă decât în ​​dragoste și relații. Octombrie 2018 ar trebui să încurajeze Scorpionul să fie mai precaut și să nu joace cu sănătatea, proprietatea sau banii.

Capricorn

Capricornul trebuie sa-si aduca aminte ca totul din viata ta se poate schimba cu 180 de grade intr-o secunda, atunci cand cineva intr-o masina care se misca rapid nu acorda suficient atentie sau intr-un moment in care descoperi accidental o scrisoare veche care ar trebui uitata pentru totdeauna – un secret neplăcut. Dar horoscopul nu vrea să te sperie. Octombrie 2018, totuși, va stimula Capricornul doar spre o umilință mai profundă; bucurați-vă de tot ce aveți acum , în loc să vă lamentați ceea ce ați avut sau ați putea avea vreodată. Sunt vizibile schimbări mari în viața dvs.

Vărsător

Horoscopul din octombrie vede cel mai mare avantaj al Vărsătorului de a fi capabil să sintetizeze – să unească lucrurile sau oamenii cât mai bine și mai util .Cei care sunt singuri pot întâlni o persoană specială, care să le dea viața peste cap. La mijlocul lunii pot apărea niște cheltuieli neprevăzute în bugetul lunar, care s-ar putea să-ți creeze mari probleme, așa că ai grijă cum te ocupi de ele.

Pești

Dacă nu eşti într-o relaţie, luna Octombrie ar putea aduce schimbări majore în viaţa ta amoroasă, mai exact un partener de viaţă pe care îl vei întâlni într-un context inedit. Va fi o lună bună pentru cariera ta, s-ar putea să ai parte de o mărire de salar sau o avansare neașteptată.Se recomanda sa nu ignori oboseala si să încerci să acorzi mai multă atenție acestui aspect.

loading...

Add comment