Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

De ce trebuie să respecți o persoană născută în zodia Săgetător?

Cei dintre noi care se nasc sub semnul zodiacal Săgetător au o personalitate aparte. Sagetatorul tinde sa fie entuziasmat de viata si optimist cu privire la viitor. Ei văd lucrurile bune de la viață. Nu le este frică să țintească în sus și să-și facă toate visele să devină realitate. Sagetatorul este una dintre cele mai directe și mai simple personalități din zodiac. Îți va spune direct în față dacă îl deranjează ceva.

Există câteva lucruri pe care un Sagetator le urăște mai mult decât regulile inutile care le sunt aplicate de către oamenii care nu au dreptul să facă acest lucru. Sagetatorul este independent și urăște să-i spună cum să trăiască. Dacă încercați să le controlați fiecare mișcare sau să-i interogați despre fiecare lucru mic, atunci se vor distanța rapid. El este capabil să vă citească caracterul și intențiile doar în câteva minute. Este greu de păcălit și se gândește mereu cu zece pași înainte. Sagetatorul este extrem de inteligent și ar fi o greșeală să-i subestimeze inteligența și capacitatea de a gândi. Ei au întotdeauna un plan B, indiferent de situație.

Trăsăturile și caracteristicile creativității și curiozitatea constantă sunt comune în zodia Sagetator, iar mintea lor curioasă îi face să fie muzicieni, scriitori, filozofi și orice altceva care implică artele. Ei sunt în mod firesc curioși de aproape totul, învață și înmulțesc mereu informații oriunde merg. Sagetatorul are o parte jucăușă care este spontană și mereu pregătită pentru un pic de distracție. Entuziasmul lor pentru viata poate fi contagios pentru cei din jur.

Sagetatorul nu este tipul de persoană care să se stabilească cu prima persoană care manifestă interes pentru ele și nu vor intra într-o relație decât dacă simt cu adevărat că acea persoana îl merită. Ei sunt foarte precauți cu privire la angajamente.

loading...

Add comment