Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Horoscop Noiembrie 2018

Berbec (21 martie-19 aprilie)
Acesta este timpul în fiecare an în care interacțiunile cu ceilalți se intensifică, dragul berbec, pe măsură ce Scorpionul Soare călătorește în partea din graficul în care vă îmbinați energiile cu alții la toate nivelurile – psihologic, filosofic, intelectual, financiar și sexual. Ceea ce adaugă energiei acestei puteri în acest an este ciclul lui Marte, planeta voastră dominantă și în Scorpionul intens, magic, după 11.
Și în timp ce sunteți întotdeauna pregătiți în viață pentru a merge singur, pentru că alții nu pot ține pasul cu ritmul, știți că atunci când vă comparați cu ceilalți, ești mult mai interesant și mai împlinit.

Taur (20 aprilie-20 mai)
Cu Scorpionul Soare în casa ta de relații, alăturat de Marte, planeta de pasiune și dorință în Scorpion pe 11 și Luna Nouă în Scorpion pe data de 12, s-ar putea să te simți ca acel taur care ședea pe o bâzâie.
În mod normal, vă supărați confruntarea, taurul iubitor de pace și se poate părea că relațiile voastre vă fac să vă alungați – dar adevărul este că sub acea dorință de pace cu orice preț sufletul vostru dorește o mai mare intimitate și singura modalitate de a avea o intimitate mai mare este să fiți dispuși să dansați în foc.

Gemeni (21 mai-20 iunie)
Ca semn de aer adaptabil, versatil și uneori împrăștiat și aerisit, te-ai întrebat ce ți-a lovit, deoarece viața a fost plină de lupte de putere în ultima vreme, cu Pluto, planeta puterii, dansând în fața Soarelui tău în Gemeni. Și tu ai învățat să te predai, nu-i așa?
Cu Soarele, Marte și Luna Nouă toate în Scorpion pe 12, e timpul să transformați calitatea zilnică a vieții voastre. Dacă această energie intensă pare să-și ia socoteala asupra sănătății și a sentimentului general al bunăstării, uitați-vă la ceea ce mâncați, cât de mult dormiți, dacă faceți exerciții periodice și decideți să faceți schimbări în aceste domenii, astfel încât creați o minte / corp / spirit sănătoasă și sănătoasă.

Rac (21 iunie-22 iulie)
Nu este nici o îndoială că a trebuit să fii mai disciplinat și responsabil pentru sentimentele și bunăstarea ta emoțională. Cu Saturn, planeta responsabilității și a disciplinei, în Rac, din iunie 2017, ați avut o lecție destul de mare în auto-educație și auto-cultivare – să nu mai vorbim de asumarea responsabilității pentru tot ce vă simțiți fără a face vina altcuiva.

Leu (23 iulie – 22 august)
În timp ce sunteți în mod obișnuit iubitori de distracție și ieșiți prin natură, s-ar putea să vă simțiți mai degrabă privat, desenat, introspectiv și reflectorizant, cu Soarele și Marte în Scorpion cu bicicleta în casa fundațiilor voastre fizice și emoționale. Luna aceasta este timpul să vă distrați în intimitatea casei dvs. și să sărbătoriți miracolul vieții voastre interioare.

Fecioara (23 august – 22 septembrie)
Puteți să pierdeți miracolul vieții dacă vă concentrați atât de mult asupra detaliilor. Călătoriile și proiectele educaționale îți pot aduce beneficii în această lună. În ceea ce privește iubirea, în luna Noiembrie 2018 este posibil să treci de la idealism extrem la un realism la fel de dur.

Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)
Acum ai o minge, nu-i așa, iubitor de relații, lucrul în echipă și cooperare, cu Jupiter, planeta de creștere și expansiune, care călătoresc în semnul tău până în octombrie 2018. Voi culegeți ceea ce ați semănat în ultimii 12 ani, deoarece se pare că toată lumea este fanul vostru.Da, tot ceea ce atingeți se poate transforma în aur, deoarece credeți. Din toate semnele din zodiac, recunoști valoarea și darul în toate relațiile și acum e timpul să îți dai toată silința.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)
Aceasta este luna ta de renaștere, vindecare, regenerare și intensitate maximă. Iar acest noiembrie este deosebit de puternic pentru tine. Iar când te concentrezi asupra dorinței inimii tale, nu mai e nimeni mai concentrat, hotărât și neîncetat decât tine.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)
Vă va fi ușor să împărtășiți ceea ce se întâmplă, pe măsură ce Mercur, planeta de comunicare, se înscrie în semnul dvs. pe a 2-a unde va fi până la 10 ianuarie 2018, din cauza călătoriei retrograde începând cu a 30-a.
Ori de câte ori aveți nevoie de claritate și direcție în viața voastră, cereți răspunsuri în visele voastre, mai ales în jurul Lunii Nou în Scorpion pe 12, deoarece în timp ce corpul doarme sufletul nu face asta niciodată.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)
Deși știi de obicei unde mergi, cărarea pe munte nu poate fi atât de clară, așa cum Saturn, planeta voastră dominantă, își începe ciclul retrograd de 5 luni pe 8. Să vă uitați mult la calitatea relațiilor dvs., atât personale, cât și de afaceri și dacă își trag greutatea. Acesta este momentul potrivit pentru a stabili granițele și pentru a cere ceea ce doriți. În cariera ta, care este cea mai importantă pentru tine, poți fi gata pentru o creștere, o promovare, un nou loc de muncă sau toate cele trei ca energia expansivă a lui Jupiter traversează casa a zecea.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)
S-ar putea să te simți ca și cum te-ai trezi după un somn lung, deoarece Uranus, planeta voastră înger îngrijitor de trezire, descoperire și rebeliune, se mișcă din nou pe 11. Este timpul pentru magie în cariera ta în această lună, în timp ce planetele Scorpion călătoresc în casa a zecea. Simti un sentiment puternic de misiune, mai ales cand Marte cicluri in Scorpion pe 11 si Luna Noua din Scorpion are loc pe 12. Tu esti umanitarul zodiacului si e timpul sa-ti exprimi unicitatea, originalitatea si inventivitatea in slujba ta si sa depasesti toate restrictiile si sa elimini ceea ce nu functioneaza cand Uranus merge mai departe.

Pesti (19 februarie – martie)
Planeta orbitoră Uranus vă pune în centrul schimbării divine, care se poate simți, de asemenea, ca și revoluția dvs. personală, astfel încât să puteți descoperi adevăratul dumneavoastră. Reinvitați-vă și revizuiți traseul vieții personale. Mai mult ca niciodată, trebuie să fii tu și să faci ceea ce vrei să faci în felul tău unic. În mod normal, blând, plin de compasiune și sacrificiu de sine, vă va surprinde cât de ușor veți fi înșelat și mințit.

loading...

Add comment