Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Pe el nu îl promovează nimeni. Tânărul geniu care vorbește 10 limbi străine și a fost decorat de Prințul Agricola al Braziliei

Raul Babi, un tânăr de 14 ani a uimit lumea cu abilitățile sale lingvistice. El vorbește fluent engleză, turcă, greacă, chineză, spaniolă, portugheză, armeană, italiană, germană și ebraică.

În 2023, Babi a fost decorat de Prințul Agricola al Braziliei, în semn de recunoaștere a abilităților sale lingvistice. Prințul Agricola este un titlu acordat de Casa Imperială a Braziliei și este considerat a fi a doua cea mai înaltă distincție din țară.

Babi este un exemplu de succes al unui copil-minune care a reușit să-și atingă obiectivele prin muncă și perseverență. El este un model pentru alți copii care doresc să învețe limbi străine și să-și dezvolte abilitățile lingvistice.Nu doar colegii lui îl apreciază, ci și cadrele didactice.

Părinții săi l-au sprijinit întodeauna și l-au apreciat, deoarece când era mic, el nu avea activitățile oricărui copil de vârsta lui, nu a bătut mingea pe maidane, ci prefera să stea în casă, să studieze, să înveţe, tot timpul să fie pregătit cu informaţiile la zi.

România ar trebui să promoveze și să valorizeze mai mult copiii minune. Aceștia sunt copii care, încă de la o vârstă fragedă, prezintă aptitudini intelectuale sau artistice deosebite. Aceștia pot avea un impact pozitiv asupra societății, atât prin realizările lor personale, cât și prin inspirația pe care o pot oferi altora.Copiii minune precum Raul, sunt o resursă valoroasă pentru țară.Realizările acestor copii pot atrage atenția asupra României și pot contribui la creșterea prestigiului țării pe plan internațional.

loading...

Add comment