Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
canion

Canionul Șapte Scări, labirint de stâncă printre cascade și unul dintre cele mai spectaculoase canioane de la noi din tara.

Canionul are o lungime de 160 de m și o diferență de nivel de 58 de m. A devenit unul dintre cel mai frumoase locuri de vizitat datorită impresionantului peisaj. Ultima scară a cascadei măsoară 35 de metri înălțime iar prima 8 metri.

Canionul Șapte Scări este un peisaj impresionant situat în județul Brașov, în Transilvania, România. Este una dintre cele mai frumoase atracții naturale din zonă și atrage mulți turiști datorită frumuseții și spectaculozității sale.

Canionul Șapte Scări este situat în Munții Piatra Mare și este traversat de râul Timișul de Jos. Acesta a fost format în urma eroziunii râului care a tăiat treptat stâncile de calcar, creând un peisaj fascinant cu peretele abrupt al canionului și cascadelor.

„Șapte Scări” vine de la cele șapte trepte de lemn care au fost construite pentru a facilita accesul vizitatorilor în canion. Aceste trepte permit trecerea prin zonele mai dificile și oferă o perspectivă mai apropiată a frumuseții naturale a canionului. De-a lungul traseului, vizitatorii pot admira cascadele pitorești, stâncile spectaculoase și vegetația luxuriantă din jur.

Pe măsură ce străbat canionul, turiștii se pot bucura de peisaje magnifice și pot auzi sunetele naturii, cum ar fi șoaptele râului și cântecul păsărilor. Canionul oferă o experiență unică și memorabilă pentru iubitorii de natură și pentru cei care doresc să exploreze frumusețile ascunse ale Transilvaniei.

Dacă te gândești să vizitezi Canionul Șapte Scări, asigură-te că verifici informațiile și cerințele de acces actualizate, precum și orice ghiduri turistice disponibile pentru a te bucura în siguranță de această minunată atracție naturală.

loading...

Add comment