Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
marinada

Cea mai gustoasă marinadă, perfectă pentru orice fel de friptură.Transformă carnea într-o delicatesă de zile mari.

Gospodinele vorbesc că, cu cât carnea sta mai mult timp la marinat, cu atât va fi mai gustoasa pentru ca va avea mai mult timp la dispozitie sa se fragezeasca si sa preia din aroma ingredientelor si a condimentelor care alcatuiesc marinada.Cu toate astea, puțini sunt cei care reușesc să obțină o bucată de carne fragedă.În continuare vom prezenta reteta unei marinade excelente pentru orice fel de carne.

Nelipsită din orice marinadă pentru carne este sarea. Aceasta are rolul de a frăgezi cel mai bine carnea pentru că aceasta pătrunde foarte adânc în carne.Alte ingredient minune sunt vinul alb și usturoiul, care oferă o savoară minunată cărnii.Uleiul din marinadă contribuie la formarea unei cruste gustoase la suprafața fripturii.

Ingrediente pentru marinadă: 250 ml vin alb, 250 ml ulei vegetal, 1 morcov, 2 cepe, 1 cățel de usturoi, o jumătate de lămâie, 100 ml oțet, pătrunjel verde, un ardei verde, frunze de dafin, piper negru, boia și sare grunjoasă sau sare de mare.

Începem prin a pregăti carnea pentru marinadă.Se crestează bine carnea cu un cuțit ascuțit.După care se unge cu uleiul vegetal.Într-un vas adânc,se amestecă vinul, morcovul, usturoiul, ceapa, oțetul, frunzele de dafin, pătrunjelul verde, ardeiul iute tăiat bucățele, piperul negru, boiaua și sarea.Se așează apoi bucățile de carne, se acoperă vasul cu folie alimentară și se păstrează la frigider timp de minim 8 ore.După care se poate începe gătirea după propriul plac.Gustul nu se compară cu nimic!

loading...

Add comment