Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
crema-de-lamaie

Cremă de lămâie, ideală pentru prăjituri, torturi sau cornulețe.E gata în 10 minute și aveți nevoie de doar 2 lămâi,2 ouă, 40 g unt și 100 g zahăr.

Această cremă de lămâie profită atât de coaja aromată a lămâilor cât și de sucul strălucitor pentru a produce o cremă bogată și groasă și cu gust plăcut răcoritor.Această cremă de lămâie se prepară foar ușor și necesită doar aceste ingrediente: 2 lămâi, 2 ouă, 40 g unt și 100 g zahăr.

Începem prin a da prin răzătoare cele două lămâi, după care stoarcem zeama de la ele.Zeama obținută de la cele două lămâi se amestecă cu zahărul, până când acesta se dizolvă complet.Se bat mai apoi cele două ouă și se amestecă cu compoziția obținută din zeama de lămâie și zahăr.După care se pune amestecul într-o oală, se adaugă untul și se fierbe la foc mic, până când se îngroasă compoziția.Mare atenție, daca o fierbeti prea mult apare riscul coagularii proteinelor din galbenus!

Această cremă de lămâie sau budincă de lămâie, este ieftina, rapida si usor de preparat.Elegantă, simplă și cu o textură catifelată, această cremă de lămâie este perfectă pentru torturi, prăjituri, cornuri sau clătite.Daca doriti să obțineți o crema mai groasa, puteți să o amestecati ulterior cu frisca, mascarpone sau albusuri batute.

loading...

Add comment